Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός που όλοι θέλουμε!

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός που όλοι θέλουμε!
Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 - 12:37

Σύμφωνοι. Μεγάλο διπλό, στην έδρα της Μακάμπι. Μεγάλο ματς, για τον Ολυμπιακό. Ακόμη ένα. Και άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνα, στην Ευρωλίγκα. Μια δύσκολη Ευρωλίγκα. Γεμάτη αναποδιές και… εμπόδια, είτε αγωνιστικά, είτε εξωαγωνιστικά. Ο Θρύλος, παρόλα αυτά, βγάζει αυτή τη στιγμή, την αύρα που πρέπει… Την αύρα που χρειάζεται.

Θα είναι λάθος, από όλους, το να βγαίνουμε μετά από κάθε νίκη και να συζητάμε, για οκτάδα, για προκρίσεις, για, για, για… Αυτό που χρειάζεται, τούτη την ώρα, είναι ψυχραιμία και ηρεμία και την μπάλα… χαμηλά. Ο Ολυμπιακός βγάζει υγεία. Δείχνει ότι έχει την κατάσταση, υπό έλεγχο και ότι μπορεί να κοντρολάρει το παιχνίδι του. Αλλά, το σημαντικότερο, να φτάσει στον στόχο. Ματς με το ματς, νίκη με τη νίκη. Όπως πρέπει.

Δεν έχει τίποτα να χάσει ο Ολυμπιακός, σε μία μεταβατική χρονιά. Σίγουρα, λόγω ονόματος και ιστορίας, μόνο, οι απαιτήσεις είναι πάντα ψηλά. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Αλλά αυτός είναι ο Ολυμπιακός που όλοι θέλουμε! Με σχέδιο, με πλάνο και με πιστή εφαρμογή του. Έχει την ομάδα, έχει τον προπονητή, έχει τη Διοίκηση που στηρίζει το έργο που γίνεται, μέσα στο παρκέ. Έχει τους ηγέτες, έχει το ταλέντο και έχει και τη δίψα να φτάσει ψηλά! Και αυτό θέλουμε από την ομάδα μας… Να κοιτάζει πάντα ψηλά!

Διαβάστε επίσης