Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δήλωση που θα συζητηθεί από τον Σπανούλη...

Δήλωση που θα συζητηθεί από τον Σπανούλη...
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 - 09:17

Δήλωση γεμάτη ερωτηματικά έκανε ο Βασίλης Σπανούλης, που μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων για το πότε σκέφτεται να σταματήσει το μπάσκετ. Ο ίδιος δεν έχει μιλήσει ποτέ στο παρελθόν για αυτό. Πάντα απέφευγε να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα. Ο Σπανούλης είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει το μπάσκετ περισσότερο από οτιδήποτε κάνει και είναι λογικό να μην θέλει να σκέφτεται ότι κάποια στιγμή θα τελειώσει. Ούτε εμείς!

Στη σκέψη ότι θα πηγαίνει κάποιος στο γήπεδο ή έστω θα ανοίξει την τηλεόραση του και δεν θα δει τον αρχηγό να φοράει την ερυθρόλευκη δημιουργείται ένας κόμπος στο στομάχι. Όμως εντάξει, ακόμα είναι νωρίς. Είναι απλά μία δήλωση για κάποια από τις σκέψεις του. Δεν το ανακοίνωσε κιόλας.

Συνεχίζει να είναι ο καλύτερος παίκτης της Ευρώπης και όσο τον βαστούν τα πόδια του θα βοηθάει τον Ολυμπιακό. Άλλες φορές λίγο, άλλες φορές πολύ. Σημασία έχει ότι είναι εδώ. Μπορεί να προκαλεί ένα περίεργο συναίσθημα η δήλωση που έκανε, όμως αυτή είναι η πρώτη φορά που το κάνει και αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα συζητηθεί.

Διαβάστε τη δήλωση του:

«Φυσικά το έχω σκεφτεί! Είμαι 38 χρονών, σε λίγο καιρό θα γίνω 39. Αυτή η στιγμή (της αποχώρησης) θα έρθει πιθανότατα σύντομα. Δεν ξέρω τι θα κάνω μετά από αυτό. Θα ήθελα να συνεχίσω να ασχολούμαι με κάτι που σχετίζεται με το άθλημα»

Διαβάστε επίσης

Χρόνια πολλά Πρόεδρε! (photo)

Χρόνια πολλά Πρόεδρε! (photo)

Η ΚΑΕ, όπως και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, εύχεται στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, για τα γενέθλιά του!