Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να μην επαναλάβει τα λάθη του πρώτου αγώνα!

Να μην επαναλάβει τα λάθη του πρώτου αγώνα!
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 - 21:01

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ζαλγκίρις εκτός έδρας και θέλει τη νίκη για να πατήσει για τα καλά στην οκτάδα της Ευρωλίγκας. Οι ερυθρόλευκοι τη φετινή σεζόν και ειδικά στην αρχή είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα κάτι το οποίο ήταν λογικό. Στόχος της ομάδας για αύριο πέρα από τη νίκη, είναι να αποκαταστήσουν και ότι έγινε στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τους Λιθουανούς.

Τότε η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, νικούσε με 10 πόντους και με πολύ κακές επιλογές στην επίθεση έχασε το παιχνίδι στον πόντο. Μπορεί τότε να ήταν απλά μία ήττα, όμως βλέπουμε τώρα το πόσο μπορεί να κοστίσει. Φυσικά και δεν θα αναλύσουμε το τι έγινε τότε, όμως πρέπει ο Ολυμπιακός να μην επιτρέψει να γίνει κάτι τέτοιο ξανά.

Οι Λιθουανοί μπορεί να είναι μία ταλαντούχα ομάδα, αλλά δεν είναι καλύτερη από τον Ολυμπιακό. Αυτό μπορεί να το καταλάβει ο καθένας που ασχολείται με το άθλημα. Ο προπονητής του Θρύλου, τόνισε νωρίτερα πως η ομάδα του είναι πιο αποτελεσματική επιθετικά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι και αυτό θα πρέπει να το δείξει και μέσα στο παρκέ.

Θυμηθείτε τι είχε γίνει στην τελευταία φάση του παιχνιδιού στο ΣΕΦ:

Διαβάστε επίσης