Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στήριξη και στα δύσκολα...

Στήριξη και στα δύσκολα...
Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 - 19:08

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις σε λίγα 24ωρα με στόχο να εξαντλήσει όλες του τις πιθανότητες για την πρόκριση στα Play-Off της Ευρωλίγκας.

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική έφερε γκρίνια στις τάξεις των φιλάθλων, όμως η Θύρα 7 δήλωσε «παρών» και εξέφρασε ανοιχτά την στήριξη της προς τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του. Αυτό είναι λογικό, αφού για όσους δεν θυμούνται, τα προηγούμενα δύο χρόνια, όχι μόνο ήταν δύσκολα, αλλά δεν υπήρχε και φως στο τούνελ. Μπορεί τα λόγια να είναι σκληρά, όμως αυτή ήταν η αλήθεια.

Φέτος έγινε η αρχή για την επάνοδο και όσοι πίστευαν πως αυτό θα είναι εύκολο ήταν εκτός πραγματικότητας. Δεν μπορεί μία ομάδα με 6-7 νέους παίκτες να πηγαίνει τρένο. Δεν γίνεται πουθενά αυτό. Εδώ ολόκληρη ΤΣΣΚΑ και έχει σκαμπανεβάσματα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει στήριξη και υπομονή, τα σκαμπανεβάσματα είναι λογικά και έχουν εξήγηση.

Ναι μπορεί το ρόστερ να χρειάζεται κάποιες προσθαφαιρέσεις, όμως ο κορμός υπάρχει και έχει βάλει γερά θεμέλια για τη συνέχεια. Οι πρόεδροι, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν και να είστε σίγουροι ότι θα παλέψουν μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο, όπως έκαναν πάντα άλλωστε!

Διαβάστε επίσης