Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλμπα-Ολυμπιακός: Να τριτώσει το καλό! (photo)

Άλμπα-Ολυμπιακός: Να τριτώσει το καλό! (photo)
Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 - 10:37

Μπορεί το ενδιαφέρον στο ποδόσφαιρο να είναι στραμμένο στο Λονδίνο, αλλά στο μπάσκετ, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται εκτός έδρας, σε ένα ακόμη σημαντικό ματς στην Ευρωλίγκα. Και το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο Βερολίνο! Εκεί όπου στις 21:30, ο Θρύλος του Μπαρτζώκα κοντράρεται με την Άλμπα, με στόχο το να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα με Ερυθρό Αστέρα και Ζενίτ και να στείλει κωδικό… «3 στα 3».

Τα γνωστά προβλήματα των Παπανικολάου και Μάρτιν είναι εκείνα που ταλαιπωρούν την ομάδα, η οποία όμως έδειξε ότι και έτσι, ακόμα, είναι ικανή για να πάρει τα ματς, στα οποία η απόδοσή της είναι όπως πρέπει! Παίζοντας το μπάσκετ που μπορεί, ο Ολυμπιακός απέδειξε και κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και στη Ζενίτ, ότι έχει μέσα του αποθέματα, αλλά και πράγματα να δώσει, πάνω στο παρκέ!

Και το ίδιο θέλει να κάνει και απόψε, στο Βερολίνο. Η Άλμπα βρίσκεται πιο χαμηλά στη βαθμολογία, από τον Θρύλο, αλλά αυτό δεν λέει κάτι, αφού στην Ευρωλίγκα κάθε ομάδα μπορεί να κάνει τη… ζημιά. Στον Ολυμπιακό το γνωρίζουν και δεν επαναπαύονται, από τη βαθμολογική θέση του αντιπάλου! Εξάλλου, το είπε ξεκάθαρα και ο Μπαρτζώκας, χθες. Κανείς δεν μπορεί να είναι… χαλαρός και… αδιάφορος, όταν εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό!

Πάμε για το διπλό και για να δώσουμε συνέχεια στις καλές μας εμφανίσεις, λοιπόν! Απόψε στις 21:30!

Διαβάστε επίσης

ΑΛΜΠΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΛΜΠΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Αντιμέτωπος με την Άλμπα Βερολίνου απόψε ο Ολυμπιακός στις 21:30, εκτός έδρας, για την 30ή αγωνιστική της Euroleague...