Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μπαρτζώκας: «Με την ίδια ένταση κόντρα στη Ρεάλ»

Μπαρτζώκας: «Με την ίδια ένταση κόντρα στη Ρεάλ»
Πέμπτη, 1 Απριλίου 2021 - 18:55

Για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να έχει την ίδια ένταση που είχε και στο παιχνίδι με τη Βαλένθια και να τα δώσει όλα για τη νίκη.

Αναλυτικά:

«Θα πρέπει να μείνουμε σταθεροί στο πλάνο του παιχνιδιού και αμυντικά και επιθετικά. Επίσης θα πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά, γιατί αυτή τη στιγμή είναι πιο έντονα τα συναισθήματα στον αντίπαλο.

Πρέπει να παίξουμε με την ίδια ένταση κόντρα στη Ρεάλ, όπως παίξαμε κόντρα στην Βαλένθια και σε κάποια σημεία έμφασης που θα βάλουμε να έχουμε πολύ καλό ποσοστό, όπως είχαμε και πάλι με την Βαλένθια».

Και συνέχισε:

«Προφανώς και είναι σημαντικό να παρουσιάσουμε και πάλι πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Καταρχήν κάθε νίκη σε κάνει να είσαι χαρούμενος και να έχεις ένα καλύτερο βράδυ. Η ήττα πάντα σε στενοχωρεί και σε πονά, με όποιο αντίπαλο και να παίζεις.

Έτσι όπως έχει εξελιχθεί η χρονιά είναι σημαντικό να ολοκληρώσουμε με όσο το δυνατόν καλύτερη συγκομιδή και στο τέλος να αξιολογήσουμε τη χρονιά και να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας για όλους μας. Για την ώρα, όμως, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Η Ρεάλ διεκδικεί την είσοδό της στα πλέι οφ.

Δεν είναι συνηθισμένη σε μια τέτοια κατάσταση, καθώς συνήθως εξασφάλιζε μια θέση πολύ νωρίς. Θα είναι ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και πολύ απαιτητικό».

Διαβάστε επίσης