Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σενάρια για Σπανούλη και Αρμάνι Μιλάνο

Σενάρια για Σπανούλη και Αρμάνι Μιλάνο
Σάββατο, 5 Ιουνίου 2021 - 10:37

Ανοικτό παραμένει το θέμα του Βασίλη Σπανούλη, ως προς την ανανέωσή του, με τον Ολυμπιακό. Ο αρχηγός θέλει να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ και στον Ολυμπιακό επεξεργάζονται την επόμενη ημέρα. Την επόμενη σεζόν. Το πλάνο δείχνει να περιλαμβάνει τον αρχηγό, αλλά μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο. Ο Σπανούλης θέλει να μείνει εδώ, ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει, αλλά μέχρι να διευθετηθούν όλα τα… ενδιάμεσα, το θέμα μένει ανοικτό. Και εκεί εμφανίζονται… μνηστήρες.

Ένας ενδιαφερόμενος, λοιπόν, για τον Βασίλη Σπανούλη, φέρεται να είναι ο Ετόρε Μεσίνα. Ο κόουτς της Αρμάνι Μιλάνο φέρεται να έχει στα πλάνα του τον V-Span και να περιμένει τις εξελίξεις με τον Ολυμπιακό, για να κινηθεί, προκειμένου να επιχειρήσει να τον πάρει στην ομάδα του.

Προς το παρόν, οι Ιταλοί παρακολουθούν διακριτικά. Δεν έχουν κάνει κάποια κίνηση. Και το ενδιαφέρον τους είναι… σενάρια. Δεν αποκλείεται στο μέλλον να υπάρξει κάτι πιο χειροπιαστό. Αλλά προς το παρόν, κάτι τέτοιο δεν υπάρχει και αναμένουμε, πρωτίστως, τις εξελίξεις γύρω από τη σχέση Ολυμπιακού-Kill Bill.

Διαβάστε επίσης