Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ουόκαπ είναι μία καλή ένδειξη του τι να περιμένουμε (videos)

Ο Ουόκαπ είναι μία καλή ένδειξη του τι να περιμένουμε (videos)
Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 - 06:42

Συμφωνία Ολυμπιακού με Ουόκαπ, λοιπόν! Κίνηση για να ανέβει επίπεδο, με τον Αμερικανό της Ζαλγκίρις και μία… πρόγευση του τι «παίζει» τη νέα σεζόν. Η επικείμενη έλευση του Ουόκαπ στο λιμάνι είναι μία καλή ένδειξη του τι μπορούμε να περιμένουμε, από την ομάδα, την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Σε εξαιρετική κατάσταση, με την ομάδα από τη Λιθουανία, ο Αμερικανός είναι παίκτης με μεγάλη εμπειρία αφού αγωνίζεται τρία χρόνια στην Euroleague. Στη φετινή διοργάνωση ο Αμερικανός γκαρντ πρόσφερε 8.2 πόντους με 46.9% στα δίποντα, 37.1% στα τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 4.5 ασίστ, 1.1 κλεψίματα και 1.6 λάθη σε 24 λεπτά συμμετοχής.

Μιλάμε για μία σούπερ προσθήκη, δίπλα στον Κώστα Σλούκα, ως πόιντ γκαρντ, αλλά πάνω από όλα, δείχνει την πρόθεση που απαντά κανείς στον Θρύλο, για να αλλάξει επίπεδο την ομάδα του, ενόψει της προσεχούς Ευρωλίγκας.

Διαβάστε επίσης

Μπόχα, βρώμα και ψεύτικη καταγραφή τίτλων

Μπόχα, βρώμα και ψεύτικη καταγραφή τίτλων

Έτσι πορεύεται ο τόσο μικρούλης… «σύλλογος μεγάλος». Ανακαλύπτοντας πρωταθλήματα που δεν υπάρχουν, για να πλησιάσει τους τίτλους του Ολυμπιακού. Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται…

Έκλεισε Ουόκαπ ο Θρύλος!

Έκλεισε Ουόκαπ ο Θρύλος!

Προχωράει ο Ολυμπιακός τον μεταγραφικό του προγραμματισμό στο μπάσκετ, με τον γκαρντ της Ζαλγκίρις...