Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν είπε ο Χεζόνια «όχι», ο οικονομικός διαχειριστής του το είπε

Δεν είπε ο Χεζόνια «όχι», ο οικονομικός διαχειριστής του το είπε
Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 - 11:39

Δηλαδή αν ήθελε ο Χεζόνια να δημιουργήσει πρόβλημα στον Παναθηναϊκό, τι θα έλεγε; Τι θα γινόταν; Τι θα… αποκάλυπτε; Αν τώρα που είναι… αγαπημένοι, με τον «εξασφύριχτρο», βγήκε και είπε αυτά τα πράγματα, κάνοντας… άνω-κάτω την κατάσταση, τι θα έλεγε αν με τον «εξασφύριχτρο»… μισιούνταν; Από τη μία οι αποκαλύψεις για τους χειρισμούς των «πρασίνων», για τους οποίους ο Χεζόνια είπε, ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι τον άφησαν πίσω και την υπόθεσή του στην… τύχη. Από την άλλη, η ανιδιοτελής αγάπη του Κροάτη, η οποία δεν κοιτάζει χρήματα, αλλά εντέλει την υπόθεση χειρίστηκε ο… οικονομικός διαχειριστής του… Άντε βγάλε άκρη.

«Οι πράσινοί μου με κάλεσαν και ποιος είμαι εγώ για να πω όχι; Ο Παναθηναϊκός είναι η αγαπημένη μου ομάδα. Ήταν το παιδικό μου όνειρο να βρίσκομαι εκεί. Όταν με πήραν ήμουν σαν… "έρχομαι! Κανένα πρόβλημα! Τα χρήματα; Δεν δίνω σημασία! Έρχομαι, τα λέμε αύριο!"», από τη μία.

«Αλλά όχι, πρέπει να παίξω και να επικεντρωθώ στην καριέρα μου. Θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά πραγματικά ένιωσα ότι δεν θα μπορούσα να επιστρέψω», από την άλλη… Όπως και «ζήτησα από τον οικονομικό μου σύμβουλο να το διαχειριστεί. Δεν είχα την καρδιά να πω όχι σε αυτή την ομάδα. Δεν μπορούσα να πω όχι στον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν η καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου και για αυτό άφησε τον σύμβουλο μου να κάνει ότι έπρεπε».

Για να καταλάβετε, δηλαδή, δεν είπε ο Χεζόνια όχι στον Παναθηναϊκό, αλλά ο οικονομικός διαχειριστής του. Απλά τα πράγματα. Τι δεν καταλαβαίνετε;

Διαβάστε επίσης