Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρίντεζης: Ο αρχηγός της νέας εποχής του Θρύλου (video)

Πρίντεζης: Ο αρχηγός της νέας εποχής του Θρύλου (video)
Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2021 - 12:27

Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι ο πιο πιστός στρατιώτης του Θρύλου. Αγωνίζεται στην ομάδα από το μακρινό 2001, με ένα διάλειμμα 2009-2011 όπου και πήγε στην Ουνικάχα, και έχει συνδέσει το όνομα του με τον Ολυμπιακό. Αγωνιστικά, αποτελεί, από την σεζόν 2011-12 μέχρι και σήμερα, έναν εκ των κορυφαίων φόργουορντ στην Ευρώπη, με τρομερές κινήσεις και επιτυχία στο ποστ παιχνίδι, ενώ επίσης έχει αξιόπιστο σουτ τριών πόντων.

Την φετινή σεζόν, θα μοιραστεί την θέση «4» με τον φορμαρισμένο Σάσα Βεζένκοβ και με τον Λιβιό Ζαν Σαρλ. Ο Πρίντεζης αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις ερχόμενος από τον πάγκο και αγωνιζόμενος, ανάλογα βέβαια και με τις ανάγκες του κάθε παιχνιδιού, λιγότερο χρόνο από αυτό που έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε τα τελευταία χρόνια.

Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο «ζωγραφιστό», καθώς έχει τρομερή ευκινησία και μεγάλη γκάμα κινήσεων ώστε να καταφέρνει να αποτελεί πονοκέφαλο για τους αντίπαλους ψηλούς. Μπορεί, ακόμη, να δώσει λύσεις και πίσω από την γραμμή των 6.75μ με το σταθερό του τρίποντο, ενώ ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του είναι το πάθος με το οποίο αγωνίζεται και η αγνή αγάπη που νιώθει για την ερυθρόλευκη φανέλα.

Έχει εκφράσει αμέτρητες φορές την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και είναι ο ιδανικός να συνεχίσει ως αρχηγός την μετά-Σπανούλη εποχή. Γνωρίζει τους πάντες και τα πάντα στον σύλλογο, είναι οπαδός της ομάδας από μικρό παιδί και δίνει πάντα το 101% για την ομάδα.

Την περασμένη σεζόν, ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια και μέτρησε κατά μέσο όρο 8.5 πόντους και 2.7 ριμπάουντ σε 18’ συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης