Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Από το κρίμα, στο «πρέπει»

Ολυμπιακός: Από το κρίμα, στο «πρέπει»
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 - 12:12

Μετά από μία μεγάλη μάχη που κατέληξε σε ήττα, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Παρασκευή (15/10, 21:00) στο ΣΕΦ, τη Ζαλγκίρις. Στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι η επιστροφή στις νίκες, κόντρα σε έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να πάρει ακόμη νίκη στην φετινή Euroleague.

O Ολυμπιακός εντυπωσιάζει με τις πρώτες εμφανίσεις του φέτος και έχει δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες, ενώ έχει ως ελάχιστο στόχο την είσοδο στην 8αδα που θα οδηγήσει στην πρόκριση του στα πλέι οφ της Euroleague.

Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, πρέπει οι Πειραιώτες, να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια στην έδρα τους. Έχουν ξεκινήσει πολύ δυναμικά στο ΣΕΦ έχοντας 2/2, με Μπασκόνια και Ρεάλ και θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, κόντρα σε έναν αντίπαλο ο οποίος δεν έχει βρει τα πατήματά του ακόμη.

Η Ζαλγκίρις δημιουργεί, παραδοσιακά, προβλήματα στον Ολυμπιακό, έχοντας κερδίσει τα 10 από τα τελευταία 12 παιχνίδια κόντρα στους Πειραιώτες. Αύριο (15/10), είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αλλάξει αυτό και ο Ολυμπιακός να αρχίσει να χτίζει ένα δικό του σερί. Είναι καλύτερος από τους Λιθουανούς φέτος και μένει να το δείξει στην πράξη και να τους αναγκάσει στην 4η σερί ήττα τους. Στόχος του Θρύλου, είναι η επιστροφή στις νίκες, ώστε να ανακτήσει το χαμένο έδαφος από την ήττα στην Βαρκελώνη.

Το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα πρέπει να λειτουργήσει ως εφαλτήριο για την συνέχεια. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πρέπει να αγωνίζεται πάντα με παρόμοιο πάθος και σκληράδα και σε συνδυασμό με την επιθετική ευστοχία, που θα έρθει στην πορεία, ο Θρύλος θα πετύχει τους στόχους του για την φετινή σεζόν.

Την Παρασκευή, στηρίζουμε όλοι τον Θρύλο. Πηγαίνουμε στο ΣΕΦ και βοηθάμε την ομάδα να επιστρέψει στις νίκες. Ο Ολυμπιακός μας έχει ανάγκη. Χτίζεται κάτι πολύ καλό φέτος στο ΣΕΦ και ο λαός του Θρύλου πρέπει να το στηρίξει. Την Παρασκευή αρχίζει ένα νέο σερί νικών. Πάμε Θρύλε…

Διαβάστε επίσης