Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με καρδιά νικητή!

Με καρδιά νικητή!
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 - 13:54

Ο Ολυμπιακός διανύει φέτος μια πολύ σημαντική και διαφορετική σεζόν. Πολύ διαφορετική για την ακρίβεια. Ο Ολυμπιακός μετά από 11 σεζόν ξεκινάει τις υποχρεώσεις του χωρίς τον ηγέτη του, Βασίλη Σπανούλη. Ο Σπανούλης, είπε «αντίο» στην τεράστια καριέρα του και ο Ολυμπιακός μπήκε στην μετά – Σπανούλη εποχή. Με παίκτες που ξέρουν τι εστί Ολυμπιακός και έχουν πολύχρονη παρουσία στον σύλλογο, όπως Σλούκας, Παπανικολάου, Πρίντεζης να έχουν πλέον την υποχρέωση να βγουν μπροστά και να δείξουν τον δρόμο στους υπόλοιπους.

Η σεζόν αυτή είναι επίσης σημαντική γιατί, η ομάδα κουβαλάει στις πλάτες της το «πρέπει». Το «πρέπει» της κατάκτησης τίτλων. Έχουν περάσει 5 χρόνια από την τελευταία κατάκτηση πρωταθλήματος. Πάρα πολλά για τον Θρύλο. Η ομάδα έχει χτιστεί με γερές βάσεις και μεγάλη ποιότητα, ώστε να καλύψει αυτό το «πρέπει» και να επιστρέψει στην κορυφή.

Είναι ιδανικές οι συνθήκες φέτος. Κόσμος στα γήπεδα, ομάδα με πάθος, γεμάτο ρόστερ. Συν τοις άλλοις, έπεσε και ο «φάρος». Πλέον, όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, ο καλύτερος θα το πάρει. Και ο καλύτερος είναι ο Ολυμπιακός. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει φτιάξει μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, γεμάτους φιλοδοξίες και κίνητρο. Ο Ολυμπιακός αποδίδει τα μέγιστα μέχρι στιγμής στην σεζόν και κοιτάει στα μάτια κάθε αντίπαλο. Ο Θρύλος έχει όλα τα φόντα να επιστρέψει στην κορυφή και να γίνει ξανά φόβητρο στην Ευρώπη.

Δείχνει έτοιμος να έχει μια επιτυχημένη χρονιά, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στην Euroleague. Έχει δείξει μέχρι στιγμής, ότι δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο, έχοντας νικήσει ήδη την Ρεάλ και έχοντας ηττηθεί από την Μπαρτσελόνα στην παράταση στην Βαρκελώνη. Ο Ολυμπιακός είναι φέτος μια ομάδα που μπορεί να πετύχει. Μια ομάδα με επιθετικό ταλέντο, αμυντική σκληράδα και καρδιά νικητή.

Χ.Δ.

Διαβάστε επίσης