Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποθέωση Σλούκα από Πρίντεζη – Μπαρτζώκα (video)

Αποθέωση Σλούκα από Πρίντεζη – Μπαρτζώκα (video)
Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021 - 12:40

«Μπορεί ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Κώστας Σλούκας να γράψει ιστορία και να προσθέσει κι άλλον τίτλο στο παλμαρέ των Ελλήνων γιγάντων;»… αυτό αναρωτιέται η Euroleague με ένα tweet της, στο οποίο έκανε ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα στον Κώστα Σλούκα.

Με ένα πολύ όμορφο βίντεο, το οποίο ξεκινάει με μια μικρή αναδρομή στα δύο ευρωπαϊκά του Θρύλου το 2012 και το 2013. Το πρώτο ήταν ένα «σοκ» για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, ενώ το δεύτερο ήταν κυριαρχία.

Στο βίντεο υπάρχουν δηλώσεις των Πρίντεζη και Μπαρτζώκα, οι οποίοι εκθειάζουν τον Έλληνα γκαρντ του Ολυμπιακού, λέγοντας πως είναι ο ηγέτης και ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, δήλωσε: «Πιστεύω ότι ο Κώστας είναι ο ηγέτης της ομάδας και ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Δουλεύει και έχει πολύ καλή νοοτροπία. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για όλους τους παίκτες. Αν δουλεύεις σκληρά και έχεις καλή νοοτροπία, τότε θα πετύχεις».

Από την μεριά του ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ανέφερε: «Ο Σλούκας είναι όπλο για κάθε προπονητή. Μπορεί να δημιουργήσει καταπληκτικά και να φτιάξει το παιχνίδι για τους συμπαίκτες του, ενώ μπορεί και να σκοράρει. Θέλουμε να ηγηθεί και να δείξει το ταλέντο του, όσο ταυτόχρονα αποτελεί μέρος της νοοτροπίας που θέλουμε να χτίσουμε».

Τέλος, μίλησε και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος εξήγησε τον λόγο που ήρθε στον Ολυμπιακό: «Θέλω να είμαι ένας από τους καλύτερους και θέλω η ομάδα να πετύχει τους στόχους που βάζει στην αρχή κάθε χρονιάς. Για αυτό επέλεξα και τον Ολυμπιακό. Δεν είχε μπει 8άδα τα τελευταία χρόνια και θέλω να δώσω στην ομάδα αυτό που έλειπε και να μπούμε στην 8άδα. Ο Ολυμπιακός αξίζει να βρίσκεται στις 8 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης».

Δείτε εδώ το αφιέρωμα:

Διαβάστε επίσης