Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ύμνοι Λάρκιν για Ολυμπιακό!

Ύμνοι Λάρκιν για Ολυμπιακό!
Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021 - 17:38

Μια ομάδα που παίζει υψηλού επιπέδου μπάσκετ, με σπουδαίους παίκτες και εντυπωσιακή χημεία. Έτσι χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο θεαματικός γκαρντ της Εφές, Σέιν Λάρκιν. Ο 29χρονος γκαρντ της Εφές, ανέφερε επίσης πως ο Ολυμπιακός έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής στη σεζόν και αναμένεται να γίνεται όλο και καλύτερος.

Πραγματική αποθέωση του Θρύλου από έναν εκ των κορυφαίων γκαρντ της Euroleague, με θητεία στο ΝΒΑ. Τέτοια λόγια αποτελούν την απόλυτη δικαίωση του Γιώργου Μπαρτζώκα και της δουλειάς του στον Θρύλο, όμως η ομάδα πρέπει να αποδεικνύει την αξία της σε κάθε αγωνιστική.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέιν Λάρκιν:

«Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που αυτή την στιγμή παίζει υψηλού επιπέδου μπάσκετ. Το καλοκαίρι απέκτησαν σπουδαίους παίκτες που ταίριαξαν στο σύστημα και έχουν ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν. Έχουν μία καλή μίξη βετεράνων και νεαρών παικτών, με εντυπωσιακή χημεία και ήδη εντυπωσιάζουν με την απόδοσή τους, ενώ όσο θα προχωράει η σεζόν θα γίνονται καλύτεροι.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε πάρει νίκες κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά φέτος πρόκειται για μία νέα και βελτιωμένη ομάδα. Θα πρέπει να παίξουμε με ένταση και να παλέψουμε κάθε κατοχή εάν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη, καθώς εκείνοι βρίσκονται στην πρώτη τετράδα και εμείς έχουμε ξεκινήσει μέτρια τη σεζόν»

Διαβάστε επίσης