Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έλα και μη μετράς την ώρα…

Έλα και μη μετράς την ώρα…
Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021 - 12:52

Τέλεια αντίδραση έβγαλε ο Ολυμπιακός στη Euroleague μετά τις δύο ήττες από Ζενίτ και Εφές. Οι «ερυθρόλευκοι» πάτησαν τη Μακάμπι στο ΣΕΦ, με 90-73, πραγματοποιώντας το καλύτερο δεκάλεπτο του στην φετινή Euroleague, με επιμέρους σκορ 35-8. Το +27 είναι και ρεκόρ ιστορίας Euroleague, με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει την επίδοση της Κίντερ Μπολόνια το μακρινό 2001.

Τόσο η ομάδα χθες, όσο και ο κόσμος, κάνανε αυτό που έπρεπε. Η ομάδα αντέδρασε στις ήττες και έπαιξε μπασκετάρα και ο κόσμος στήριξε την ομάδα και έκανε το ΣΕΦ και πάλι «καμίνι». Η χθεσινή αναμέτρηση ήταν ένα… ζέσταμα για το ντέρμπι της Δευτέρας. Ο κόσμος το φώναζε… Το περιμένει πως και πως… Θέλει να δει τον Θρύλο να ισοπεδώνει τον… τελευταίο, στην Euroleague, Παναθηναϊκό.

Μια ομάδα που έχει μετατραπεί σε σάκο του μποξ στην φετινή Euroleague, θα έρθει στο αήττητο φέτος ΣΕΦ. Όλοι ξέρουν ποιος έχει καλύτερη ομάδα φέτος και ποιος είναι το φαβορί. Αυτό, όμως, πρέπει να αποδειχθεί και στο παρκέ. Ο Θρύλος πρέπει να δείχνει… τρελαμένος για τη νίκη, κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πιο πολύ από χθες, πιο πολύ ακόμη και από την αναμέτρηση με την Ρεάλ.

Ο Ολυμπιακός τα πάει πολύ καλά στην Euroleague. Δεν λέμε... Υπάρχει τρέλα και για την Ευρώπη, όμως πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Ο Θρύλος ΠΡΕΠΕΙ να επιστρέψει στους τίτλους φέτος, και θα επιστρέψει! Είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και το αποδεικνύει συνεχώς. Πρέπει να το αποδείξει και τη Δευτέρα με τον Παναθηναϊκό. Πλέον δεν υπάρχει ούτε φάρος, ούτε τίποτα... Ο Θρύλος έχει μια ευκαιρία την Δευτέρα να αποδείξει έμπρακτα ότι το «μέχρι τέλους», έφερε το… «έσοδα-έξοδα» και τον Παναθηναϊκό στην τελευταία θέση της Euroleague.

Ο λαός του Θρύλου θα είναι εκεί, πιο «φτιαγμένος» από ποτέ. Το περιμένει πως και πως το ντέρμπι της Δευτέρας. Έδωσε χθες το σύνθημα, σε όλες τις κατευθύνσεις. Στην ομάδα, στον Παναθηναϊκό, σε ΟΛΗ την Ευρώπη.

Πλέον, το μυαλό όλων είναι μόνο στο ντέρμπι της Δευτέρας. Ο Ολυμπιακός ΠΡΕΠΕΙ να μπει όπως και με τη Μακάμπι και να πατήσει τον Παναθηναϊκό. Έναν Παναθηναϊκό που φέτος πάει από το κακό στο χειρότερο, ο Ολυμπιακός πρέπει να τον βυθίσει κι άλλο.

Λοιπόν… Έλα, και μη μετράς την ώρα…

Διαβάστε επίσης

Μια ωδή στον Τόμας Ουόκαπ

Μια ωδή στον Τόμας Ουόκαπ

Ο Αμερικανός γκαρντ αποτελεί παράδειγμα «παίκτη – ομάδας» και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη φανέλα του Ολυμπιακού.