Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 - 16:29

ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός λίγες μέρες μετά την απώλεια (76-81) από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, για το πρωτάθλημα, έφτασε στο πρώτο φετινό διπλό του στην Ευρωλίγκα, επικρατώντας με 93-72 της Ολίμπια Μιλάνο. Μαγική εμφάνιση από τον Λαρεντζάκη που πέτυχε 18 πόντους, ενώ οι Ντόρσεϊ και Βεζένκοφ συμπλήρωσαν από 14 και 12 πόντους, αντίστοιχα. Έτσι, το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα βελτίωσε το ρεκόρ του στη φετινή Ευρωλίγκα στο 8-4.

Η Ούνικς Καζάν δείχνει ασταμάτητη τον τελευταίο καιρό. Επικράτησε και στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της στην Ευρωλίγκα, νικώντας κατά σειρά τον Παναθηναϊκό, την Ολίμπια Μιλάνο, την Άλμπα Βερολίνου και στην τελευταία εκτός έδρας αναμέτρηση, τον Ερυθρό Αστέρα (98-78), στο Βελιγράδι. Αυτή τη φορά, υποδέχεται τον Ολυμπιακό, σε διάστημα που τη βρίσκει σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει χωρίς προβλήματα για τη Ρωσία και το ματς με την Ούνικς Καζάν. Ο Μπαρτζώκας εκτός από τους 12 που ήταν στο Μιλάνο, θα έχει και τον Μιχάλη Λούντζη στην αποστολή, καθώς επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 18:00 της Παρασκευής, στο Καζάν.

ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μπαρτζώκας: «Να εμφανιστούμε έτοιμοι»

Στην ετοιμότητα που πρέπει να δείξει ο Ολυμπιακός, τη συγκέντρωση και το ρυθμό απέναντι στην Ούνιξ Καζάν στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. «Πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην δυναμικότητα του αντιπάλου μας. Η Ούνικς είναι μία ομάδα που είναι πολύ καλή επιθετικά, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Εκτός του ότι βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, έχει ψηλούς που αμύνονται πολύ καλά και περιφερειακή γραμμή που σκοράρει και επιτίθεται πολύ καλά. Είναι προφανές πως πρέπει να προστατεύσουμε τη μπάλα, δεδομένου πως είναι η πρώτη ομάδα στα κλεψίματα στην Ευρωλίγκα. Δεν πρέπει να τους δώσουμε παιχνίδι στον αιφνιδιασμό, για να έχουμε τύχη να κερδίσουμε».

Για το αν η συγκέντρωση και ο ρυθμός θα είναι το «κλειδί» της νίκης: «Πάντα είναι σημαντικά στοιχεία αυτά στο μπάσκετ. Θα πρέπει να μείνουμε στο πλάνο μας. Αν τους δώσεις κατοχές και φύγουν στο transition, μετά είναι δύσκολο να ακολουθήσεις στο παιχνίδι. Πρέπει να έχεις υπομονή, να προστατεύσεις τη μπάλα και να κάνεις καλές επιλογές στην επίθεση, έτσι ώστε να μην τους δώσεις την ευκαιρία να ανοίξουν το παιχνίδι».

Για την σταθερά ανοδική πορεία της Ούνικς: «Για όλες τις ομάδες ισχύει αυτό. Οι αντίπαλοί μας έχουν καλό προπονητή, έχουν πολύ καλό υλικό, έχουν ταλαντούχους παίκτες και έκαναν και μια-δύο προσθήκες καλές. Οπότε είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο. Έχει αρκετούς Αμερικανούς και δεν είναι τυχαία η έως τώρα βαθμολογική συγκομιδή της».

Για τον Τζον Μπράουν: «Βάζει φοβερά τα χέρια του στη μπάλα. Παίζει με μεγάλη ένταση στην άμυνα. Στην ουσία είναι ένας παίκτης που αμύνεται σε πέντε θέσεις. Παίζει τελείως ανορθόδοξα όσον αφορά το που βάζει το σώμα του, τα χέρια του… Είναι, όμως, πάρα πολύ καλός παίκτης και πολύ χρήσιμος».

ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Ουόκαπ: «Αν το κάνουμε, όλα θα πάνε καλά»

Στην πολύ καλή άμυνα που πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός και στο ότι θα πρέπει να κυκλοφορήσει σωστά τη μπάλα, εστίασε ο Τόμας Ουόκαπ μιλώντας για τον αγώνα με την Ούνικς Καζάν.

«Προφανώς αυτή τη στιγμή παίζουν πάρα πολύ καλά. Σουτάρουν με καλά ποσοστά, παίζουν με πολλή δύναμη και επιθετικότητα, οπότε το να προστατεύσουμε τη μπάλα είναι το πιο σημαντικό.

Φυσικά θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα. Η Ούνικς είναι πολύ αθλητική ομάδα, έχει ταχύτητα, εκτελεί γρήγορα. Για αυτό όπως είπα και πριν θα πρέπει να προστατεύσουμε τη μπάλα, να σταματήσουμε το transition παιχνίδι τους, να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα και να τους αναγκάζουμε να παίζουν στο πέντε εναντίον πέντε», ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού.

Για τον παίκτη-«κλειδί» της Ούνικς: «Έχουν πολλούς παίκτες που θα μπορούσα να πω. Σίγουρα τα γκαρντ τους είναι ικανά για τα πάντα στην καλή τους βραδιά. Για αυτό το λόγο δεν θα πω έναν παίκτη, αλλά πως το κλειδί θα είναι να κρατήσουμε χαμηλά όλους τους περιφερειακούς της. Αυτό θα είναι πολύ σημαντικό».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στην επίθεση: «Θα πρέπει να κυκλοφορήσουμε σωστά τη μπάλα. Αν το κάνουμε αυτό θα πάμε σε καλές επιλογές και όλα θα πάνε καλά»

ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης