Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελικά νικάει και εκτός, ε;

Τελικά νικάει και εκτός, ε;
Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021 - 10:19

Μεγάλη απόλαυση είναι να βλέπεις τους «αντικειμενικούς» να… μασάνε τα λόγια τους. Μεγαλύτερη από το να βλέπεις την ομάδα να κερδίζει, δεν είναι, αλλά κάτι είναι και αυτό. Γιατί δείχνει ότι τους ήξερες. Ότι τους καταλάβαινες. Το ότι τους βλέπεις τώρα να μασάνε τα λόγια τους και να μην ξέρουν πως να το… πάρουν και πως να το… εξηγήσουν, που ο Ολυμπιακός νικάει και εκτός έδρας, σημαίνει ότι τους ήξερες.

Τους αναγνωρίζεις. Τους έχεις υπόψη σου. Και πολύ καλά κάνεις, γιατί πλέον οφείλεις να έχεις καταλάβει ποιοι νοιάζονται για το ότι δεν κερδίζει η ομάδα εκτός έδρας, επειδή την «πονάνε» και ποιοι νοιάζονται για αυτό επειδή θα τους δώσει τροφή να τη σχολιάζουν αρνητικά και να κάνουν… τους ξερόλες.

Η καλύτερη απάντηση δίνεται από την ίδια την ομάδα, κάθε φορά που φεύγει από το παρκέ πανηγυρίζοντας. Αυτή η ομάδα, η οποία δείχνει τελικά ότι… μπορεί να κερδίζει και εκτός έδρας, έτσι; Ότι μπορεί να παίρνει και μακριά από το ΣΕΦ αποτελέσματα… Τι λες ρε παιδί μου. Οι «αντικειμενικοί» μας την είχαν για… ανάξια. Δεν πειράζει. Άστους να το πιστεύουν. Εσύ, Θρύλε, τη δουλειά σου. Εσύ με το κεφάλι χαμηλά, με προσήλωση στο πλάνο και με αγάπη για το μπάσκετ. Έτσι θα έρθει η επιτυχία που όλοι λαχταράμε.

Διαβάστε επίσης