Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρυλικό πάθος και μάτι που γυαλίζει!

Θρυλικό πάθος και μάτι που γυαλίζει!
Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021 - 12:34

Συνέχεια στην καταπληκτική πορεία της έδωσε χθες η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, σημειώνοντας ένα πολύ σημαντικό «διπλό» στο Καζάν. Μία νίκη που του επιτρέπει να παραμείνει στην πρώτη 4άδα κα μάλιστα μόνος του, στην 3η θέση.

Μια νίκη που ήθελε… καρύδια για να την πετύχει. Κόντρα σε μία ομάδα με 6 νίκες στις τελευταίες 7 εμφανίσεις της. Ο Ολυμπιακός κατάφερε και έκανε το παιχνίδι του και είχε κάτι που δεν έχει ΚΑΜΙΑ ομάδα στην Euroleague. Θρυλικό πάθος και Ολυμπιακή ψυχή. Έτσι, ο Ολυμπιακός όσες φορές και να έμεινε πίσω στο σκορ, επέστρεφε και έθετε νέες καταστάσεις στο ματς.

Θρύλος, λοιπόν, είναι να βλέπεις τους παίκτες να το ζουν τόσο, όσο εμείς από την τηλεόραση. Βλέπεις τον Ντόρσεϊ και τον Λαρεντζάκη στη φωτογραφία. Αυτό είναι Θρύλος. Το μάτι τους γυαλίζει, φίλε… Δεν υπάρχει αυτό που προσφέρει στον κόσμο φέτος αυτή η ομάδα.

Σε ένα βράδυ με κακά ποσοστά πίσω από τα 6.75μ., ο Ολυμπιακός έκανε όλα τα άλλα σχεδόν τέλεια. Μάζεψε 43 ριμπάουντ, μοίρασε 26 ασίστ. Παιχνιδάρα. Και για αυτό πέρασε από μια τόσο δύσκολη έδρα.

Όλοι δώσανε το 101% του εαυτού τους και έτσι ήρθε το «διπλό». Δεν είναι να πεις πολλά, απλά βλέπεις την φωτογραφία και χαμογελάς. Γεμίζεις από υπερηφάνεια και… Ολυμπιακή «τρέλα». Σφιγμένες γροθιές, μάτι που «γυαλίζει» και ουρλιαχτά πανηγυρισμών. Θα έρθουν πολλά ακόμη τέτοια βράδια. Η ομάδα θέλει στήριξη και την έχει. Δεν έχει ταβάνι φέτος και θα βελτιώνεται συνέχεια.

Διαβάστε επίσης