Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όπλο σου το ΣΕΦ, κάνε το «2 στα 2»! (photo)

Όπλο σου το ΣΕΦ, κάνε το «2 στα 2»! (photo)
Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 - 12:03

Μισή δουλειά έκανε ο Ολυμπιακός, προχθές, νικώντας την Μπάγερν το ΣΕΦ και κάνοντας το 1/2 στη διαβολοβδομάδα που διανύουμε. Και αν είμαστε… αυστηροί με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, είναι επειδή ΕΚΕΙΝΗ μας έχει δώσει το δικαίωμα, να έχουμε ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ! Εκείνη έχει δείξει ότι είναι φτιαγμένη για να κάνει μεγάλα πράγματα και για αυτό και εμείς τα ζητάμε. Και τι ζητάμε απόψε; Το 2/2 με τη Βιλερμπάν, στο ΣΕΦ (21:00) για να κλείσει η διαβολοβδομάδα όπως πρέπει.

Ο Ολυμπιακός ξανά στο τζάμπολ, στο σπίτι του, το οποίο θέλει να κρατήσει αλώβητο. Απόρθητο. Να δείξει ότι ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ και οι νόμοι του Θρύλου είναι ΜΟΝΟΙ που βρίσκονται σε εφαρμογή! Ο Ολυμπιακός ξέρει πως να κρατά την έδρα του, να βγάζει ενέργεια και πάθος και, παίρνοντας ώθηση από τον κόσμο, να μετατρέπει αυτό το πλεονέκτημα, σε ροζ φύλλο αγώνα!

Πλήρης ο Θρύλος, δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, σε αντίθεση με τη Βιλερμπάν, η οποία δεν έχει τον Λάιτι. Γνωστή η απουσία του Αμερικανού, που έφτασε το περασμένο καλοκαίρι κοντά στον Θρύλο.

Πάμε για άλλη μια νίκη στο κάστρο μας!

Διαβάστε επίσης