Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αθλητικό φαινόμενο ο Ολυμπιακός!

Αθλητικό φαινόμενο ο Ολυμπιακός!
Κυριακή, 12 Μαΐου 2024 - 12:42

Η ιστορία γράφτηκε, χθες, Σάββατο 11 Μαίου 2024! Ο Ολυμπιακός κατέκτησε με «σκούπα» το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα στο πόλο (και 25ο συνολικά), φτάνοντας τους 310 πανελλαδικούς/διεθνείς τίτλους στα ομαδικά αθλήματα ανδρών και γυναικών και πλέον βρίσκεται πλέον στην 1η θέση της σχετικής λίστας των κορυφαίων ευρωπαϊκών πολυαθλητικών συλλόγων, περνώντας και την Μπαρτσελόνα και φυσικά αφήνοντας όλους τους άλλους να βρίσκονται εκατοντάδες τίτλους πίσω και να τον βλέπουν με τα κιάλια!


Προκαλούν ίλιγγο οι τίτλοι που κατέκτησε ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας και μόνιμος πρωταθλητής στα ομαδικά σπορ.

Εκτός αυτών ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια είδε και βλέπει ακόμα -δεν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διοργανώσεις- τμήματα του να εκπροσωπούνται σε τελικούς ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Φέτος το πόλο ανδρών βρίσκεται και διεκδικεί στο Final-4 στο Βελιγράδι το τρόπαιο, η ποδοσφαιρική ομάδα βρίσκεται στον τελικό του Conference League, η ομάδα του χάντμπολ στους τελικούς του EHF European Cup και η ομάδα μπάσκετ στο Final-4 της Ευρωλίγκας. Ενώ, μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι η γυναικεία πόλο ήταν η φιναλίστ του τελικού τoυ Champions League και η ανδρική ομάδα βόλεϊ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του CEV Cup. Επειδή ορισμένοι ζουν για να μειώνουν τις εγχώριες επιτυχίες του Θρύλου η καλύτερη απάντηση είναι οι ευρωπαϊκοί τίτλοι που έρχονται τα τελευταία χρόνια απ’ όλα τα τμήματα του.


Όσο και να ψάξει κανείς δεν θα βρει άλλον σύλλογο, ο οποίος όχι μόνο να σαρώνει όλους τους εγχώριους τίτλους, αλλά να είναι πρωταγωνιστής και στην Ευρώπη και την φετινή χρονιά είναι έτοιμος να την κατακτήσει ταυτόχρονα σε 4 αθλήματα.

. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν έχει πετύχει όλα αυτά σε όλα τα αθλήματα του διότι πολύ απλά είναι ενιαίος και αδιαίρετος.

Ο κόσμος του συλλόγου ενισχύει οικονομικά τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό μέσω των αγορών των εισιτηρίων διαρκείας στο ποδόσφαιρο, αλλά και των εισιτηρίων κατά την διάρκεια της σεζόν. Οι ηγέτες του συλλόγου κάνουν τα πάντα προκειμένου τα ερασιτεχνικά τμήματα να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Χωρίς πολλά λόγια ο Ολυμπιακός είναι ένα αθλητικό φαινόμενο και επειδή κάποιοι δεν το είχαν ανακαλύψει τόσα χρόνια φρόντισε τώρα να το καταλάβουν με τον πλέον επιβλητικό τρόπο που δεν είναι άλλος από τις κατακτήσεις τίτλων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το σίγουρο είναι πως τα δείγματα που υπάρχουν για όλα τα αθλήματα είναι ότι και η επόμενη σεζόν θα είναι το ίδιο καλή και επιτυχημένη και με πολλούς τίτλους!

Οι 310 τίτλοι στα τοπ ομαδικά αθλήματα είναι ένα μυθικό ρεκόρ, είναι μιαν ακόμα απόδειξη «ερυθρόλευκου» μεγαλείου κι όπως προαναφέραμε ο στόχος πλέον είναι ο αριθμός 400.

Ο Ολυμπιακός προχωρά με μπροστάρη τον κόσμο του και γιορτάζει.

Διαβάστε επίσης