Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γουόκαπ: «Μου αρέσει το σύστημα στον Ολυμπιακό - Δίνω όλο μου το είναι»

Γουόκαπ: «Μου αρέσει το σύστημα στον Ολυμπιακό - Δίνω όλο μου το είναι»
Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2022 - 22:50

Στο εξωτερικό μίλησε ο Τόμας Γουόκαπ για την προσαρμογή του το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, αλλά και γενικότερα τον τρόπο που παίζουν οι «ερυθρόλευκοι»:

«Στον Ολυμπιακό ήμασταν λίγοι οι νέοι παίκτες και όλοι οι υπόλοιποι ήταν και την περασμένη χρονιά. Για εμένα ήταν εύκολο να ενσωματωθώ. Ήξερα τι θέλουν από εμένα, ήξερα τον ρόλο μου και αυτό έκανε τα πράγματα λίγο πιο εύκολα.

Το μόνο που μπορείς να ζητήσεις είναι σταθερότητα. Αυτό μου αρέσει πραγματικά. Είναι η πρώτη φορά που παίζω σε ένα τέτοιο σύστημα. Παίζω κυρίως την πρώτη και την τρίτη περίοδο και ο Σλούκας τη δεύτερη και την τέταρτη.

Είναι καλό να έχεις συνέπεια. Μπορώ να παίξω όσο πιο δυνατά μπορώ και θα βγω μετά την πρώτη περίοδο. Αυτό σου δίνει το καθαρό μυαλό να παίζεις με όλο σου το είναι. Πραγματικά μου αρέσει αυτό. Σε κάποιους δεν αρέσει αυτό, αλλά εγώ το ευχαριστιέμαι».

Παράλληλα, ο Αμερικανός γκαρντ του Θρύλου μίλησε και για ένα περιστατικό που του φάνηκε περίεργο στην αρχή:

«Έχουμε το σήμα του Ολυμπιακού στο πάτωμα στα αποδυτήρια. Όταν πρωτοήρθα λοιπόν, περπατούσα γύρω από αυτό, ποτέ πάνω του. Ένας συμπαίκτης μου με ρώτησε γιατί το κάνω αυτό. "Μα είναι το σήμα", του είπα. "Δεν έχουμε τις ίδιες παραδόσεις εδώ" μου απάντησε».

Διαβάστε επίσης