Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόσο μας έλειψες

Πόσο μας έλειψες
Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2022 - 11:51

Είναι έντονο το δέσιμο της φετινής ομάδας μπάσκετ, με τον λαό του Θρύλου. Πάντα υπήρχε στήριξη και αγάπη, όμως φέτος, με όλες τις υπάρχουσες συνθήκες, είναι λογικό αυτό το δέσιμο να είναι πιο… γερό. Είναι λογικό, επίσης, η στήριξη να είναι διπλάσια!

Μεσολάβησαν πολλά… Το «μέχρι τέλους», ο κορονοϊός, η μη κατάκτηση τίτλων… Φέτος όμως, η ομάδα δείχνει να τα ξεπερνάει όλα. Βγήκε πιο δυνατή από τις δυσκολίες και είναι πανέτοιμη να επιστρέψει εκεί που πρέπει να είναι πάντα ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα παίζει μπασκετάρα και έχει… κερδίσει τον κόσμο. Το ΣΕΦ είναι σε κάθε αναμέτρηση καμίνι και η ομάδα είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Τρομάζει κάθε αντίπαλο και δείχνει, πραγματικά, να μην έχει ταβάνι.

Ο Θρύλος, μετά την επιτυχία του «μέχρι τέλους» και την πτώση του… «φάρου», είναι φέτος πιο έτοιμος από ποτέ για να επιστρέψει στους εγχώριους τίτλους. Είναι πολύ ανώτερος από κάθε αντίπαλο στην Ελλάδα και έχει βάλει γερές βάσεις για να πάρει το πολυπόθητο Πρωτάθλημα, την ώρα που είναι ήδη στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η φετινή ομάδα έχει έντονα στοιχεία, τα οποία είχαν κάνει στο παρελθόν τον «ερυθρόλευκο» λαό να έρθει πιο κοντά στο μπάσκετ. Αυταπάρνηση, πάθος, σκληράδα, ενέργεια, νίκες… Πόσο μας έλειψαν όλα αυτά… Πόσο μας έλειψες εσύ, Θρύλε!

Διαβάστε επίσης