Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπάσκετ: ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΑΠΑΡΤΙΑ!

Μπάσκετ: ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΑΠΑΡΤΙΑ!
Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2022 - 13:32

Θα δούμε ξανά Ολυμπιακό, όπως όλα δείχνουν! Το ματς της Τρίτης, με αντίπαλο τη Φενέρ, πλησιάζει. Και με τον Ολυμπιακό να μπαίνει από σήμερα ξανά στο παρκέ του ΣΕΦ, για να αρχίσει προπονήσεις, όλα δείχνουν ότι η μεγάλη μας αγάπη (και στο μπάσκετ, όπως και παντού) επιστρέφει στην καθημερινότητά μας. Μετά την τελευταία συγκέντρωση της ομάδας, σε κανονικό επίπεδο (απόντων τότε των Ουόκαπ και Σλούκα) ήταν στις 26 Δεκεμβρίου, στο ματς Κυπέλλου με τον Ιωνικό… Έκτοτε… Θρύλο δεν ξαναείδαμε!

Αλλά από σήμερα έχουμε ΞΑΝΑ ΑΠΑΡΤΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΝΑΙ! Η ομάδα επιστρέφει στο παρκέ και θα κάνει δύο προπονήσεις πριν πέσει ξανά στη «μάχη». Σε σχέση με την περσινή αντίστοιχη συγκυρία, κατά την οποία ο Ολυμπιακός είχε λιγότερα κρούσματα, περί τα 5, φέτος έφτασε τα… 9+ και αυτό σίγουρα από μόνο του κάνει αρκετά πιο δύσκολα τα πράγματα…

Οι δύο προπονήσεις που θα γίνουν, μέχρι το ματς της Τρίτης στην Τουρκία, με τη Φενέρ θα γίνουν με προσοχή. Γιατί μετά από τόσες ημέρες απουσίας δεν είναι εύκολο το να πας ξανά σε 2 μέρες στο… 100%. Ο ρυθμός χάνεται εύκολα και παρότι ο Θρύλος πάει να παίξει με μια Φενέρ που δεν θα έχει Βέσελι και Ντε Κολό (αμφότεροι τραυματίες), δεν θα είναι εύκολο. Κάθε άλλο. Όπως και να ’χει, σήμερα πανηγυρίζουμε. Η ομάδα επιστρέφει πλήρης στο παρκέ του ΣΕΦ, για να αρχίσει ξανά προπονήσεις! Και αυτό είναι από μόνο του ένα ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΕΟ!

Διαβάστε επίσης