Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός: Καταιγισμός τριπόντων και στο +7 η Φενέρ

Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός: Καταιγισμός τριπόντων και στο +7 η Φενέρ
Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 - 21:07

Η Φενέρ ήταν πολύ εύστοχη στο τρίτο δεκάλεπτο, καταφέρνοντας να πάρει προβάδισμα χάρη στην τρομερή ευστοχία της πίσω από τα 6.75μ. Η Φενέρ ισοφάρισε σε 39-39 με τον Χαζέρ, με τους Βεζένκοβ και Μπούκερ να κάνουν το 41-41.

Χένρι και Παπανικολάου σκόραραν για τρεις κάνοντας το 44-44 για να ακολουθήσει ένα σερί 6-0 της Φενέρ με τρίποντα από Μπούκερ και Πολονάρα.

Ο Ολυμπιακός, απάντησε με ένα δικό του σερί, 8-0 το οποίο ξεκίνησε με κάρφωμα του Φαλ, για να ακολουθήσουν δύο συνεχόμενα τρίποντα του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος συνδέθηκε με το τουρκικό καλάθι, κάνοντας το 50-52.

Ο Πιέρ για τρεις και ο Ουόκαπ για δύο, έκαναν το 53-54 με τον Χένρι να ευστοχεί σε γκολ-φάουλ για το 56-54, με τον Γκούντουριτς να κάνει το 58-54 στον αιφνδιασμό. Ο Ολυμπιακός σε εκείνο το σημείο έδειξε να χάνει τη συγκέντρωση του και να παίζει πολύ κακό μπάσκετ, κάνοντας πολλά συνεχόμενα λάθη, με τον Γκούντουριτς να τιμωρεί ένα εξ αυτών και να κάνει το 61-54 με τρίποντο στον αιφνιδιασμό.

Ακολούθησε ένταση και από ένα αντιαθλητικό φάουλ σε Ντόρσεϊ και Ακπινάρ, σε μια… κοκορομαχία την οποία ξεκίνησε ο παίκτης της Φενέρ, ενώ στη συνέχεια ο Σλούκας με 5 συνεχόμενους πόντους έκανε το 63-59, στο οποίο απάντησε ο Πιέρ με τρίποντο στην «εκπνοή» για το 66-59.

Διαβάστε επίσης

Αγωνία για ΜακΚίσικ!

Αγωνία για ΜακΚίσικ!

Ο Αμερικανός άσος του Θρύλου αποχώρησε υποβασταζόμενος στις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου…