Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Συμπτώματα κορονοϊού: Έλλειψη ενέργειας και αγωνιστικού ρυθμού!

Ολυμπιακός | Συμπτώματα κορονοϊού: Έλλειψη ενέργειας και αγωνιστικού ρυθμού!
Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 - 00:01

Είναι λογικό κι επόμενο όταν μια ομάδα έχει προπονηθεί μόνο δύο φορές σε 20 ημέρες, να παρουσιαστεί ανέτοιμη και χωρίς αγωνιστικό ρυθμό, ιδίως σε τόσο υψηλό επίπεδο, όπως είναι η Euroleague.

Ο Ολυμπιακός, δεν είχε… ανάσες στη χθεσινή αναμέτρηση και αυτό φάνηκε από το «διπλό» πρόσωπο που εμφάνισε στο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε. Ο Ολυμπιακός του πρώτου ημιχρόνου, παρουσίασε την σκληράδα που μας είχε συνηθίσει στην άμυνα, ενώ επιθετικά είχε υπομονή και έψαχνε για τη καλύτερη επιλογή.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε… αγνώριστος. Η ομάδα, φάνηκε έντονα επηρεασμένη από την πολυήμερη αποχή της από τις προπονήσεις και έκανε επιπόλαια λάθη, σπαταλώντας πολλές επιθετικές προσπάθειες και παίζοντας… χωρίς πλάνο. Επιπόλαια και... πολλά λάθη, καθώς ο Ολυμπιακός υπέπεσε σε 16 λάθη, 13 εκ των οποίων από την περιφέρεια του, την ώρα που κάνει περίπου 11 ανά αγώνα.

Αμυντικά, εμφάνισε πολλά κενά, δίνοντας την ευκαιρία στην Φενέρ να ανεβάσει τη διαφορά ψηλά, με ελεύθερα τρίποντα του Μαχμούτογλου, ή με καλάθια του Πιέρ κάτω από το καλάθι σε συνεχόμενα mismatch που δημιουργούσε η κακή άμυνα του Ολυμπιακού.

Σίγουρα, το χθεσινό παιχνίδι δεν προσφέρεται για πολλά συμπεράσματα, όμως ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει το… μάθημά του και να δουλέψει σκληρά, ώστε να έρθει και πάλι στην πολύ καλή κατάσταση που ήταν πριν τη διακοπή.

Διαβάστε επίσης