Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ρεκόρ του Πρίντεζη!

Το ρεκόρ του Πρίντεζη!
Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 - 16:25

Μια πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης στην αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε. Ο Πρίντεζης αγωνίστηκε για 16 λεπτά στη Κωνσταντινούπολη, σημειώνοντας 12 πόντους, με πολύ καλά στατιστικά, έχοντας παράλληλα και τρία ριμπάουντ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού φώναξε «παρών» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς με το που κλήθηκε από τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μπει στο παρκέ, έδειξε απόλυτη ετοιμότητα και τα έδωσε όλα, όπως συνηθίζει να κάνει στην πολυετή παρουσία του στο Λιμάνι.

Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει δει τον χρόνο του να μειώνεται αισθητά σε σχέση με πέρσι, καθώς φέτος παίζει 11 λεπτά ανά αγώνα. Οι 12 πόντοι που πέτυχε κόντρα στη Φενέρμπαχτσε ήταν η κορυφαία του επίδοση για φέτος, ενώ επίσης για πρώτη φορά πέτυχε δύο τρίποντα σε ένα παιχνίδι στη φετινή Euroleague.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ήταν το μεγαλύτερο κέρδος της ήττας του Ολυμπιακού από τη Φενέρμπαχτσε και δείχνει πως είναι έτοιμος, να αρπάξει από τα… μαλλιά κάθε ευκαιρία, σαν να είναι νεαρός παίκτης που θέλει να εξασφαλίσει την παρουσία του στην ομάδα.

Παράδειγμα προς όλους ο Πρίντεζης. Θρυλικό πάθος και ψυχάρα!

Διαβάστε επίσης