Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρόγραμμα και οι 3 αναβολές!

Το πρόγραμμα και οι 3 αναβολές!
Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 - 11:19

Σε αναμονή για τον εκ νέου ορισμό των αναβληθέντων αναμετρήσεων βρίσκονται οι περισσότερες ομάδες της Euroleague, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» είδαν τρεις αναμετρήσεις τους να αναβάλλονται, κόντρα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζαλγκίρις και Ζενίτ, και περιμένουν τον εκ νέου ορισμών των συγκεκριμένων αναμετρήσεων για να μάθουν το αναλυτικό πρόγραμμα τους.

Ένα πρόγραμμα που, με ή χωρίς τις αναβολές, είναι αρκετά απαιτητικό. Ο Ολυμπιακός είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει την Μακάμπι (20/01) στο Τελ Αβίβ, εάν η ισραηλινή ομάδα ξεπεράσει τα προβλήματα με τον κορονοϊό.

Στη συνέχεια υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ (27/01) για να ακολουθήσει μια… ισπανική «διαβολοβδομάδα», με εκτός έδρας αναμετρήσεις κόντρα σε Ρεάλ (02/04) και Μπασκόνια (04/10).

Στις 10/02 υποδέχεται την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές, στο ΣΕΦ και στις 24/02 παίζει δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας, κόντρα στην Αρμάνι του Κάιλ Χάινς.

Ένα πρόγραμμα γεμάτο δύσκολες αναμετρήσεις, το οποίο ίσως… πιεστεί κι άλλο με τον ορισμό των αναβληθέντων παιχνιδιών. Ο Ολυμπιακός πρέπει να βρει τον ρυθμό του, πράγμα στο οποίο θα συνδράμουν και τα παιχνίδια του Πρωταθλήματος, και να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να μη χάσει άλλο έδαφος.

Διαβάστε επίσης