Ντουντούκα
Παραμένει ψηλά ο Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η «πληγή» της Μακάμπι

Η «πληγή» της Μακάμπι
Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 - 11:25

Μια πολύ σημαντική αναμέτρηση είναι η σημερινή του Ολυμπιακού, κόντρα στη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Μια αναμέτρηση, στην οποία ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να συνεχίσει την πολύ καλή του πορεία, η οποία πλέον έχει τροχιά… 4άδας.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ διανύει ένα αρκετά κακό «φεγγάρι», αριθμώντας 8 σερί ήττες και 9 ήττες σε 10 παίχνιδια. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου δείχνει… στα χαμένα και έχει χάσει την «ταυτότητά» της. Η μεγαλύτερη «πληγή» της Μακάμπι είναι η περιφερειακή άμυνα.

Οι Ισραηλινοί δέχονται διψήφιο αριθμό πόντων από, τουλάχιστον, δύο περιφερειακούς παίκτες από όταν ξεκίνησε το αρνητικό τους σερί και έπειτα. Η άμυνα της Μακάμπι δείχνει να… πονάει στην περιφέρεια και εκεί είναι που πρέπει να χτυπήσει ο Ολυμπιακός. Όπως έκανε και στον πρώτο γύρο, με τους Ντόρσεϊ (17π. 4/7 τρίποντα), Σλούκα (18π.) και ΜακΚίσικ (14π.).

Εκεί πρέπει να χτυπήσει ο Ολυμπιακός και στις δύο άκρες του γηπέδου. Στην περιφέρεια της Μακάμπι. Να την πιέσει και στις δύο άκρες του γηπέδου. Αμυντικά, ώστε να την αναγκάσει σε πολλά λάθη, καθώς είναι μια ομάδα επιρρεπής στο λάθος με 13 ανά παιχνίδι και επιθετικά, ώστε να αναδείξει τα προβλήματα των περιφερειακών της Μακάμπι όταν αμύνονται.

Διαβάστε επίσης