Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η επιθετική αναρχία φέρνει πολλά λάθη

Η επιθετική αναρχία φέρνει πολλά λάθη
Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 - 11:49

Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός έχει έντονο… νεκρό διάστημα, στο οποίο παραδίδεται στα χέρια των αντιπάλων του και παρουσιάζει κακό πρόσωπο και στις δύο άκρες του γηπέδου. Το κακό, επιθετικό, πρόσωπο του Ολυμπιακού ξεκινάει με την επιθετική αναρχία, η οποία οδηγεί σε πολλά λάθη.

Λάθη αβίαστα, εύκολα, τα οποία σπάνε τον ρυθμό του Ολυμπιακού και δημιουργούν προϋποθέσεις αιφνιδιασμού για τους αντιπάλους του. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν εμφανίζουν την σιγουριά και την υπομονή που είχαν στην επίθεση στο πρώτο μισό της χρονιάς, οι οποίες αποτελούσαν και αρχές του παιχνιδιού του Ολυμπιακού.

Σίγουρα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και το τεχνικό τιμ δουλεύουν πολύ ώστε να επαναφέρουν την ηρεμία στην ομάδα, όμως αυτό πρέπει να γίνει όσο πιο άμεσα γίνεται και πριν χάσει η ομάδα σημαντικό έδαφος στο κυνήγι της 4άδας, στο οποίο μας έχει δείξει πως μπορεί να τα καταφέρει.

Είναι… νωρίς ακόμη και η σεζόν έχει πολύ μέλλον. Ο Ολυμπιακός πρέπει να βελτιώσει την εικόνα του και θα το κάνει. Θα φανεί και πάλι δυνατός και σκληροτράχηλος, όπως μας έχει συνηθίσει. Θα τον βρει τον δρόμο του και θα είναι εκεί που πρέπει.

Διαβάστε επίσης