Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ύμνοι Ράντονιτς για Ολυμπιακό: «Μπορεί να πάει στο Final 4»

Ύμνοι Ράντονιτς για Ολυμπιακό: «Μπορεί να πάει στο Final 4»
Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 - 19:09

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Ράντονιτς, μερικές μόνο ημέρες πριν από το παιχνίδι των δύο ομάδων στο ΣΕΦ (27/01).

Συγκεκριμένα, μετά τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα κόντρα στη Τσεντεβίτα, ο Μαυροβούνιος προπονητής του Ερυθρού Αστέρα είπε πως ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα για την οποία μπορεί να πει μόνο θετικά, ενώ τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν εξαιρετικά και μπορούν να πάνε μέχρι το Final 4.

«Στην κατάστασή μας, πραγματικά δεν έχει νόημα να μιλάμε για προσδοκίες ή για το τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτό το παιχνίδι. Ακόμη και πριν από τον αγώνα με τη Βιλερμπάν, ανέφερα πως το ζητούμενο για εμάς στον Ερυθρό Αστέρα είναι να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε έπειτα από τη μακρά αποχή (σ.σ. λόγω Covid-19).

Είχαμε το ματς με τη Βιλερμπάν, έπειτα εκείνο με την Τσεντεβίτα Ολίμπια. Δυο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια. Για τον Ολυμπιακό, μπορεί να πει κανείς μόνο θετικά. Μια μεγάλη ομάδα, που παίζει εξαιρετικά κι έχει πολλούς καλούς λόγους για να ελπίζει σε κάτι καλό φέτος, ότι μπορεί να πάει στο Final 4.

Όπως είπα, είμαστε αναγκασμένοι να σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας. Δηλαδή, το πως θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο».

Διαβάστε επίσης