Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Του πάει ο Ερυθρός Αστέρας!

Του πάει ο Ερυθρός Αστέρας!
Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 - 13:19

Συνέχεια θέλει να δώσει στις… διψήφιες εμφανίσεις του ο Κώστας Σλούκας κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και να το συνδυάσει με μια ακόμη νίκη του Ολυμπιακού στην φετινή Euroleague.

O διεθνής γκαρντ του Θρύλου έχει αποδείξει πως του… ταιριάζει ο Ερυθρός Αστέρας, καθώς μετράει τρεις συνεχόμενες εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όντας διψήφιος κόντρα στους Σέρβους.

H αρχή έγινε στην περσινή σεζόν, στις δύο νίκες του Ολυμπιακού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, όπου ο Σλούκας είχε μέσο όρο 13 πόντων. Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι στη Σερβία σκόραρε 12 πόντους, ενώ είχε και 7 ασίστ και στο ΣΕΦ πέτυχε 14 πόντους, μαζεύοντας 4 ριμπάουντ και μοιράζοντας και 7 ασίστ.

Φέτος, στην ήττα του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι, ο Κώστας Σλούκας σημείωσε 12 πόντους με 4 ασίστ, πραγματοποιώντας την τρίτη του συνεχόμενη διψήφια εμφάνιση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Ένα σερί, το οποίο θέλει να συνεχίσει σήμερα και θέλει να το συνδυάσει με μια ακόμη «ερυθρόλευκη» νίκη στη φετινή Euroleague, στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να συνεχίσει να κινείται σε τροχιά 4άδας.

Διαβάστε επίσης