Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αδέρφια, από το ΣΕΦ δεν περνάει ΚΑΝΕΙΣ!

Αδέρφια, από το ΣΕΦ δεν περνάει ΚΑΝΕΙΣ!
Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 - 16:54

Πολύ σημαντική αναμέτρηση, από κάθε άποψη, είναι η σημερινή κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν, διακαώς, τη νίκη, για λόγους βαθμολογικούς και ψυχολογικούς. Νίκη 4άδας, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και στις... αναποδιές!

Ο Ολυμπιακός με νίκη σήμερα διατηρείται στη 4η θέση της βαθμολογίας και συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις. Επιστρέφει στις νίκες, μετά από δύο σερί ήττες σε Κωνσταντινούπολη και Τελ Αβίβ και αποδεικνύει ξανά, προς όλους, ότι θέλει να φτάσει μακριά. Υπενθυμίζει, επίσης, πως από το ΣΕΦ δεν περνάει ΚΑΝΕΙΣ φέτος και πορεύεται με την έδρα του, ως βασικό όπλο για τη συνέχεια.

Η νίκη, όμως, θα δώσει και ψυχολογικό… μπουστάρισμα στον Ολυμπιακό, ο οποίος με δύο σερί ήττες πρέπει να δείξει ότι έχει το σθένος να αντιδράσει και να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη, κόντρα σε μια πολύ σκληροτράχηλη και σοβαρή ομάδα. Πρέπει να δείξει ότι μπορεί να συνεχίσει να βρίσκεται ψηλά και ότι μπορεί να πετυχαίνει σημαντικά αποτελέσματα και όταν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, με κακές εμφανίσεις και απουσίες παικτών.

Σήμερα, αγωνίζεται σίγουρα χωρίς τους ΜακΚίσικ, Πρίντεζη, με αμφίβολο τον Μάρτιν και χωρίς έναν ακόμη παίκτη, θετικό στον κορονοϊό. Όμως, αυτά δεν αποτελούν δικαιολογίες. Μπαίνεις στο παρκέ, πιέζεις τον αντίπαλό σου και επιβάλλεις τον ρυθμό σου. Έτσι, όπως έκανε στα προηγούμενα εννιά εντός έδρας παιχνίδια του, έτσι πρέπει να γίνει και σήμερα.

Διαβάστε επίσης