Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το κακό δεύτερο ημίχρονο οδηγεί σε «μονόδρομο»!

Το κακό δεύτερο ημίχρονο οδηγεί σε «μονόδρομο»!
Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2022 - 11:14

Ο Ολυμπιακός πέταξε στα «σκουπίδια» την καταπληκτική του εικόνα στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Ρεάλ και αδίκησε τον εαυτό του, χωρίς να καταφέρει να πάρει το «διπλό» στη Μαδρίτη, ενώ ήταν στο +14 στο ημίχρονο (24-38). Το κακό δεύτερο μέρος του Ολυμπιακού οδηγεί την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα σε… μονόδρομο. Στον μονόδρομο της νίκης. Στον μονόδρομο του «διπλού» στην έδρα της Μπασκόνια, την Παρασκευή (04/02, 21:30).

Στις τέσσερις ήττες, δεν χωράει και πέμπτη σερί. Μια ομάδα που είχε 5 ήττες σε 17 παιχνίδια στον πρώτο γύρο, έχει τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς στον δεύτερο. Η πορεία 4άδας του πρώτου γύρου, κινδυνεύει να καταλήξει σε σεζόν… μάχης για 8άδα! Αυτό είναι κρίμα. Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να χάσει άλλο χρόνο και πρέπει να επιστρέψει, άμεσα, στις νίκες.

Δεν χωράνε άλλες ήττες και δεν χωράνε, και, άλλα ημίχρονα παρόμοια με το δεύτερο στη Μαδρίτη, στο οποίο ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με το επιμέρους 51-29! Είδε το +14 να γίνεται -8! Ο Θρύλος ελάττωσε τα λάθη του και ήταν πιο ώριμος, επιθετικά, όμως παρέμεινε άστοχος. Αυτό το 21.7% στο τρίποντο, προβληματίζει! Πρέπει να αλλάξει. Η ομάδα πρέπει να επιστρέψει στις νίκες. Άμεσα.

Διαβάστε επίσης

Σλούκας: Ηγείται στα δύσκολα!

Σλούκας: Ηγείται στα δύσκολα!

Ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του ο Κώστας Σλούκας στο αρνητικό σερί του Ολυμπιακού και κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στις νίκες η ομάδα του…