Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σλούκας: Ηγείται στα δύσκολα!

Σλούκας: Ηγείται στα δύσκολα!
Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2022 - 12:07

Ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες του Ολυμπιακού είναι ο Κώστας Σλούκας και τη φετινή σεζόν, ενώ είναι ο πιο αποτελεσματικός παίκτης των «ερυθρόλευκων» στη Euroleague μέσα στο 2022, στο οποίο ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής αριθμεί τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο Σλούκας βγαίνει μπροστά για τον Θρύλο στα δύσκολα και δίνει τον καλύτερο του εαυτό, ώστε να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες. Το έκανε στην Κωνσταντινούπολη, το έκανε με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ, το έκανε και χθες στη Μαδρίτη. Βέβαια, μια μικρή παρένθεση, για να αναλογιστούμε την φόρμα του Σλούκα και το πόσο ηγείται του Ολυμπιακού αυτή τη χρονική περίοδο, αρκεί να φέρουμε στο μυαλό μας το ματς με την ΑΕΚ στα Λιόσια, όπου τελείωσε με ένα εντυπωσιακό double double, έχοντας 23 πόντους (3/4 βολές, 4/6 δίποντα, 4/7 τρίποντα), 11 ασίστ και 3 ριμπάουντ, συγκεντρώνοντας 37 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης σε 32 λεπτά συμμετοχής. Σε εκείνο το παιχνίδι, βοήθησε τον Ολυμπιακό να επιστρέψει από το -16 κα να πάρει μια σπουδαία νίκη, σε ένα ματς που παρατάχθηκε με 10 παίκτες.

Ο Κώστας Σλούκας διανύει, αναμφισβήτητα, μια περίοδο φορμαρίσματος. Ηγείται του Ολυμπιακού και είναι εκ των πρωταγωνιστών. Θέλει να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στον δρόμο των επιτυχιών, και πάλι, και είναι έτοιμος να δώσει το 101% του. Στις 4 ήττες του Ολυμπιακού στο 2022, ο Σλούκας μετράει 12.8 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 5.5 ασίστ ανά παιχνίδι, σε περίπου 25 λεπτά συμμετοχής. Είναι εδώ ο «Σλούκι» και θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό και πάλι στις νίκες.

Διαβάστε επίσης