Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επαγγελματική πρόκριση και τώρα Κούπα!

Επαγγελματική πρόκριση και τώρα Κούπα!
Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022 - 12:49

Έκαμψε την αντίσταση της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός χθες, σε μια όχι και τόσο καλή εμφάνιση του, και «σφράγισε» το εισιτήριό του για τον αυριανό (20/2) τελικό. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στα «Δύο Αοράκια» σε ένα παιχνίδι που κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς.

Ο Ολυμπιακός πήρε επαγγελματικά την πρόκριση στον τελικό, χωρίς να πιάσει καν το… 70% της απόδοσής του, κόντρα σε μια ΑΕΚ με απουσίες. Όταν χρειάστηκε, ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμούς και ξέφυγε στο σκορ απέναντι στην ΑΕΚ, «καθαρίζοντας» την πρόκριση και αυτό, κακώς, έφερε χαλάρωση.

Ο Θρύλος δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί και έκανε αυτό που έπρεπε. Αύριο, όμως, δεν χωράνε κενά διαστήματα και χαλαρότητες. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό συγκεντρωμένος και να παίζει στο μάξιμουμ της ενέργειας και του πάθους του, ώστε να αποδείξει για ακόμη μια φορά την ανωτερότητά του σε σχέση με τον Παναθηναϊκό.

Αυτή η Κούπα πρέπει να έρθει στο Λιμάνι. Την αξίζει ο Ολυμπιακός και είναι το φαβορί. Είναι κλάσεις πάνω από τον Παναθηναϊκό και πρέπει να το αποδείξει και στο παρκέ.

Διαβάστε επίσης

Ο τελικός δεν σηκώνει «κενά»

Ο τελικός δεν σηκώνει «κενά»

Ο Ολυμπιακός δεν έχει δικαίωμα να «πετάξει» ούτε ένα λεπτό, στον τελικό. Πόσο μάλλον ένα δεκάλεπτο. Αν θέλει την κούπα, φυσικά.