Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εμείς, τώρα αρχίζουμε! Αντέχετε; (video)

Εμείς, τώρα αρχίζουμε! Αντέχετε; (video)
Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 - 01:18

Έντονα πανηγύρισαν στον Ολυμπιακό την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το βράδυ της Κυριακής με το 81-73 επί του Παναθηναϊκού. Το έβλεπες στις αντιδράσεις των «ερυθρόλευκων», σε αυτό το ξέσπασμα.

Έβγαλαν από μέσα τους μεγάλη πίεση, αφού πρώτα έβγαλαν στο παρκέ, έστω και στο φινάλε, την ποιότητά τους. Ο Ολυμπιακός υπερέχει του Παναθηναϊκού και τη δεδομένη χρονική στιγμή, όπως και από την αρχή της σεζόν, δείχνει να είναι σε άλλο επίπεδο, ανώτερο φυσικά.

Επικράτησε στον τελικό με 81-73, βγάζοντας αντίδραση και δείχνοντας χαρακτήρα στο 4ο δεκάλεπτο και έκανε το αυτονόητο: Νίκησε τον Παναθηναϊκό, όντας ανώτερος και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας. Ήταν ο πρώτος τίτλος της χρονιάς και είναι δεδομένο πως ανεβάζει την ψυχολογία στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο».

Όμως, εννοείται ότι δεν... έγινε και κάτι. Ναι, είναι ένα τρόπαιο, πολύ σημαντικό για το ότι είναι το πρώτο στη νέα εποχή του Μπάσκετ και φαίνεται πως κάτι αλλάζει. Το είπαν και οι Πρόεδροι, είναι η απόλυτη δικαίωση όλης αυτής της προσπάθειας που ξεκίνησε η ομάδα εδώ και μερικά χρόνια.

Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Αυτό το Κύπελλο, είναι απλά η αρχή. Και συνεχίζουμε εξίσου δυνατά και στην πορεία την ώρα που κάποιοι χαλάστηκαν πολύ. Δεν πειράζει, όμως...

Εμείς, τώρα αρχίζουμε! Εσείς, αντέχετε;

Διαβάστε επίσης