Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ας είναι ο Φαλ η αρχή

Ας είναι ο Φαλ η αρχή
Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 - 12:55

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού έδειξε τα «καρύδια» της. Αν και για τρία δεκάλεπτα στα «Δύο Αοράκια» ήταν πίσω στο σκορ, στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, έφερε το ματς εκεί όπου ήθελε και κατάφερε να σηκώσει την κούπα.

Και παίκτες όπως ο Ουόκαπ, ο Ντόρσεϊ, υπέγραψαν την επιστροφή αυτή της ομάδας, στο παιχνίδι. Υπέγραψαν την ανατροπή, η οποία έβαψε «ερυθρόλευκη» την πρώτη κούπα της αγωνιστικής περιόδου 2021-22. Σε αυτό το πλαίσιο, η Διοίκηση του Ολυμπιακού προχωρά για να «δέσει» εδώ στο λιμάνι παίκτες όπως ο Ντόρσεϊ και ο Ουόκαπ.

Και αν η αρχή γίνει (όπως αναμένεται, με βάση τις πληροφορίες που κυκλοφορούν) με τον Μουσταφά Φαλ, φαίνεται ότι πρόθεση των Αδερφών Αγγελόπουλων είναι το να «δέσουν» εδώ και τους δύο προαναφερθένετες. Τόσο ο Ντόρσεϊ, όσο και ο Ουόκαπ, είναι τρομερά επιδραστικοί στο παιχνίδι του Θρύλου. Ο πρώτος είναι ένας πραγματικός killer, παίρνοντας πολύ συχνά επάνω του το σκοράρισμα και δίνοντας τρομερές λύσεις. Ο δεύτερος δημιουργεί σε μεγάλο βαθμό, ενώ παίζει και καταπληκτική άμυνα, δίνοντας έξτρα επιθέσεις στον Θρύλο και στερώντας τις από τον αντίπαλο.

Η ουσία είναι πως, όπως γίνεται αντιληπτό, η Διοίκηση του Ολυμπιακού παίρνει… μπροστά, σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις παικτών. Και όλα δείχνουν ότι μετά τον Φαλ, θα έλθουν και εκείνες των Ντόρσεϊ και Ουόκαπ. Προφανώς οι κινήσεις αυτές γίνονται με τις ευλογίες του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος έχει μπροστά του όλο το μέλλον, για να οδηγήσει την ομάδα, σε μεγάλες επιτυχίες.

Διαβάστε επίσης