Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με κόσμο στο ΣΕΦ, δεν χάνει!

Με κόσμο στο ΣΕΦ, δεν χάνει!
Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 - 11:29

Με κόσμο στο ΣΕΦ, μετά από πολύ καιρό ο Ολυμπιακός. Μετά από αρκετά παιχνίδια με 1.000 φιλάθλους, λόγω των μέτρων, ο Θρύλος θα έχει σήμερα στο πλευρό του περίπου 6.000 «ερυθρόλευκους» οπαδούς, οι οποίοι θα αποτελέσουν τον 6ο παίκτη της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, στον δρόμο για μια ακόμη μεγάλη νίκη.

Ο Θρύλος υποδέχεται την Ολίμπια Μιλάνο σε ένα ντέρμπι… 4άδας, με την νίκη να μοιάζει… μονόδρομος, κόντρα σε μια ομάδα, της οποίας ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 72-93 εκτός έδρας και δείχνει να έχει τα… κουμπιά της.

Ο Ολυμπιακός έρχεται με φόρα από την κατάκτηση του Κυπέλλου και θέλει να συνεχίσει δυναμικά προς την επίτευξη και των άλλων δύο στόχων, αρχής γενομένης από την σημερινή αναμέτρηση με τους Ιταλούς, οι οποίοι έρχονται «διαβασμένοι» και αποφασισμένοι μετά από την σκληρή ήττα στο Μιλάνο από τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, με νίκη μπαίνει δυναμικά στο κυνήγι της τρίτης θέσης, καθώς θα φτάσει μια νίκη πίσω από την Ολίμπια Μιλάνο και θα έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας. Κάθε παιχνίδι στο ΣΕΦ, ο Θρύλος έχει στόχο την νίκη. Έτσι και σήμερα, με τον 6ο παίκτη στο πλευρό του, θέλει να ζήσει μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά.

Διαβάστε επίσης