Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

O Θρύλος έχει τον τρόπο. Να γυαλίζει το μάτι!

O Θρύλος έχει τον τρόπο. Να γυαλίζει το μάτι!
Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 - 11:55

Ο δρόμος προς την οκτάδα είναι δύσκολος και ομάδες σαν τον Ολυμπιακό μπορούν να πουν πως στοχεύουν εκεί και, μάλιστα, με αξιώσεις! Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε εξαιρετική θέση, καθώς είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας και με νίκη σήμερα πλησιάζουν μία… ήττα μακριά από την 3η θέση.

Ο Ολυμπιακός σήμερα στο ΣΕΦ θα έχει στο πλευρό του τον 6ο παίκτη του. Μετά από καιρό. Έστω και… κατά το ήμισυ. Ο Θρύλος έχει ανάγκη τον λαό του, γιατί με αυτόν στο πλευρό του ήταν αήττητος στη Euroleague, μέχρι που «έσπασε» αυτό το σερί ο Ερυθρός Αστέρας. Ο Ολυμπιακός έρχεται με φόρα από την κατάκτηση του Κυπέλλου και θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες, επικρατώντας και της Ολίμπια Μιλάνο. Μια νίκη που θα του δώσει «φτερά» στη «μάχη» για την 4άδα, την οποία κυνηγάει με αξιώσεις.

Για να καταφέρει να επικρατήσει του Μιλάνου, ο Ολυμπιακός πρέπει να… «μασάει σίδερα». Πρέπει να μπει στο παρκέ με το… μαχαίρι στα δόντια και να μην αφήσει ούτε μια διεκδικούμενη μπάλα να πέσει στο παρκέ. Πρέπει να παλέψει, κόντρα σε μια ποιοτική και πλήρη ομάδα, ώστε να καταφέρει να πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο πέρα από την νίκη.

Πρέπει να παίξει με πάθος και να βγάλει ενέργεια στο παρκέ. Να «σκυλιάσει» για την νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» το έχουν ξανακάνει αρκετές φορές και πρέπει να το επαναλάβουν και σήμερα. Να… γυαλίζει το μάτι τους! Έτσι, παίρνεις μεγάλες νίκες, που σε στέλνουν στα playoff. Έτσι θα γίνει και σήμερα! Θρύλος είσαι!

Διαβάστε επίσης