Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λαρεντζάκης: «Να προσέξουμε πολύ»

Λαρεντζάκης: «Να προσέξουμε πολύ»
Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 - 13:31

Αντιμέτωπη με την Τουρκία, αυτήν τη φορά στην Κωνσταντινούπολη τίθεται σήμερα (19:00) η Εθνική Ελλάδας και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τόνισε πως πρέπει να προσέξει πολύ. «Πιστεύω ότι η Τουρκία θα βγάλει περισσότερη ενέργεια σε σχέση με το πρώτο ματς αφού παίζει και στην έδρα της, αλλά κι εμείς έχουμε δουλέψει πλέον πολύ και καλά. Έχουμε δει πολύ βίντεο που σε τέτοιες συνθήκες χρησιμεύει πολύ και θα έχουμε κι εμείς περισσότερη ενέργεια.

Σίγουρα έχουμε πολλά πράγματα να διορθώσουμε σε σχέση με το πρώτο ματς, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εμείς πήγαμε εκεί κατευθείαν στο ματς, ενώ τώρα η ομάδα θα έχει κάνει προπόνηση όλη μαζί.

Πρέπει να προσέξουμε πάλι την άμυνά μας στον Λάρκιν, τα σουτ του Μαχμούτογλου και τη δημιουργία κάποιων άλλων παικτών, όπως το κάναμε στο πρώτο ματς. Πιστεύω ότι αν είμαστε ενεργοί στο αμυντικό τρανζίσιον και στα ριμπάουντ, θα τα πάμε καλά.

Θα έχει πίεση ο αντίπαλος μετά το πρώτο αποτέλεσμα, γιατί δεν είναι πολλοί οι παίκτες με εμπειρίες, αλλά θα έχουν και την ώθηση ενός γεμάτου γηπέδου το οποίο ξέρουμε ότι δημιουργεί πολύ θερμή ατμόσφαιρα».

Διαβάστε επίσης