Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλμπα-Ολυμπιακός: Μπροστά με έναν πόντο στο δεκάλεπτο!

Άλμπα-Ολυμπιακός: Μπροστά με έναν πόντο στο δεκάλεπτο!
Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 - 21:18

Ο Ολυμπιακός μπήκε «μουδιασμένα» επιθετικά στο παιχνίδι, και παρά το γεγονός πως έκανε στοχευμένες επιλογές, δε μπορούσε να σκοράρει για τα δύο πρώτα λεπτά, με την Άλμπα να παίρνει το προβάδισμα χάρη σε τρίποντο του Λο. Ο Λάμερς εκμεταλλεύτηκε την αστοχία του Ολυμπιακού και με κάρφωμα έκανε το 5-0, με τον Φαλ να απαντάει άμεσα και να μειώνει σε 5-2 για τον Ολυμπιακό.

Ο Βεζένκοβ με επιθετικό ριμπάουντ και καλάθι μείωσε σε 5-4, με τον Λο να κινείται στην πλάτη του Ουόκαπ και να κάνει το 7-4. Ο Σμιθ στον αιφνιδιασμό έκανε το 9-4, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να επιδιώκει να βάλει την μπάλα στον Φαλ και τον Γάλλο να καρφώνει δυνατά για το 9-6, με τον τέταρτο προσωπικό του πόντο.

Ο Λάμερς από μέση απόσταση έκανετο 11-6, με τον Ολυμπιακό να «τρέχει» ένα σερί 8-0 και με τρίποντα από Ουόκαπ και Βεζένκοβ και κάρφωμα του Φαλ να κάνει το 11-14 και να παίρνει «κεφάλι» στο σκορ.

Η Άλμπα ισοφάρισε με τρίποντο του Μπλατ, με τον Μάρτιν να ευστοχεί σε μια βολή για το 14-15 και τον Βεζένκοβ με υπέροχο φλότερ να κάνει το 14-17, με τον Κουμάτζε να διαμορφώνει με κάρφωμα το 16-17, το οποίο ήταν το σκορ της πρώτης περιόδου.

Διαβάστε επίσης