Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκίλλας: «Στόχος μας η κατάκτηση του Κυπέλλου, συνεχίζουμε»

Γκίλλας: «Στόχος μας η κατάκτηση του Κυπέλλου, συνεχίζουμε»
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 - 09:55

Με τον καλύτερο τρόπο «μπήκε» στο Final-8 του Stoiximan Κυπέλλου Ελλάδας στη Βουλιαγμένη, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Μετά την πρόκριση στο Final-4 του Champions League, οι νταμπλούχοι Ελλάδας επικράτησαν με 21-7 του ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο του Λαιμού, για τον προημιτελικό του Κυπέλλου και εξασφάλισαν εύκολα το εισιτήριο για τον ημιτελικό της Παρασκευής (10/5).

Στο ματς της οκτάδας, ο Θρύλος δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες στον Λαιμό, πήρε μεγάλες διαφορές (2-10, 5-20, 6-21) κόντρα στους «ασπρόμαυρους» και έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη-πρόκριση στον ημιτελικό του θεσμού.

Αύριο στις 20:00, στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον νικητή του ζευγαριού Πανιώνιος-Παναθηναϊκός (9/5, 20:00), με «φόντο» τον μεγάλο τελικό του Final-4 του Stoiximan Κυπέλλου, το Σάββατο (11/5, 17:30).

O νεαρός περιφερειακός του Ολυμπιακού, Νίκος Γκίλλας, δήλωσε: «Χρόνια πολλά σε όλους! Με την έναρξη του Final-8 του Κυπέλλου, πήραμε την πρώτη μας νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Μπορεί να ξεκινήσαμε λίγο νωθρά, αλλά μετά, βρήκαμε τα πατήματά μας και πήραμε αυτό που θέλαμε, αυτό που θα μας πάει πιο κοντά στο στόχο μας, την κατάκτηση του Κυπέλλου. Πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, να έχουμε ωραία παιχνίδια».

Διαβάστε επίσης