Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έρχεται ουραγός στο ΣΕΦ και πανηγυρίζει για Σαμοντούροβ

Έρχεται ουραγός στο ΣΕΦ και πανηγυρίζει για Σαμοντούροβ
Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 - 15:08

«Έσοδα-έξοδα» είναι αυτά. Και ικανά να κάνουν τη συμφωνία με τον νεαρό Σαμοντούροβ, όπως αυτή παρουσιάζεται από διάφορα αντικειμενικά ΜΜΕ ότι επιτεύχθηκε, από τον ΠΑΟ, τη… βόμβα της ημέρας… Σκεφτείτε τώρα να είσαι ο Ολυμπιακός, να είσαι ουραγός στην Ευρωλίγκα και να μην ξέρεις από που να πιαστείς… Να ξέρεις ότι αν η φάση δεν ήταν… «κλειστά συμβόλαια», θα… έπεφτες.

Και να πήγαινες ως ουραγός της Ευρωλίγκας, να παίξεις στο ΟΑΚΑ ένα ντέρμπι «αιωνίων», από το οποίο ξέρεις ότι κατά πάσα πιθανότητα θα φύγεις χαμένος, γιατί ο αντίπαλός σου είναι ακλόνητο φαβορί… Και για να κάνεις λιγάκι… αντιπερισπασμό, να πανηγύριζες μία διαφαινόμενη συμφωνία με τον Σαμοντούροβ.

Μη σου τύχει… Όπως έτυχε στον Παναθηναϊκό τώρα. Να χρειάζεται τη διαφαινόμενη και όχι ολοκληρωμένη, απόκτηση ενός 16χρονου παιδιού, για να μιλάει για… βόμβα, ανήμερα του «αιωνίου» ντέρμπι στο ΣΕΦ. Μην εκπλαγείτε αν μετά το τέλος του ματς στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός έχει νικήσει με κάνα +19 πάλι και ο Παναθηναϊκός (η προπαγάνδα γύρω από εκείνο δηλαδή), μας λέει για το πόσο μεγάλο ταλέντο είναι ο Σαμοντούροβ… Αντιπερισπασμός λέγεται…

Διαβάστε επίσης