Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σήμερα «μιλάει» και ο έκτος παίκτης

Σήμερα «μιλάει» και ο έκτος παίκτης
Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 - 14:40

Για ακόμη μια φορά τη φετινή σεζόν στην Euroleague, ο Ολυμπιακός καλείται να υπερασπιστεί το ΣΕΦ και να φτάσει σε μια ακόμη νίκη στο Φαληρικό γήπεδο. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν ένα ακόμη βήμα 4άδας, όμως αυτή η αναμέτρηση δεν έχει τίποτα κοινό με τις προηγούμενες στο ΣΕΦ.

Σήμερα, μιλάμε για «αιώνιο» ντέρμπι. Πάθος, ένταση και «ερυθρόλευκη» τρέλα, στα ύψη. Ο Ολυμπιακός θέλει, μαζί με τον έκτο παίκτη του, να «τελειώσει» τον Παναθηναϊκό. Να τον κρατήσει, στην τελευταία θέση της Euroleague, όσο αυτός κάνει ένα, ακόμη, μεγάλο βήμα 4άδας.

Το ΣΕΦ θα… «βαφτεί» ερυθρόλευκο σήμερα και θα είναι καμίνι. Έτοιμο να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό και να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη. Οι δύο ομάδες έχουν τεράστια ποιοτική διαφορά και αυτό πρέπει να αποδειχθεί και στο παρκέ. Ο Ολυμπιακός, σε ένα ΣΕΦ… καμίνι, πρέπει να δείξει ποιος είναι το αφεντικό. Η ώρα πλησιάζει. Ομάδα και κόσμος, ένα! Για μια, ακόμη, μεγάλη νίκη.

Σήμερα ο Ολυμπιακός στέλνει άλλο ένα μήνυμα στον... αιώνιο αντίπαλό του. Και μαζί στέλνει μήνυμα και ο κόσμος. Μήνυμα ότι οι εποχές του... φάρου ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. Μήνυμα ότι στο ΣΕΦ κουμάντο κάνει ο Θρύλος. Με τρόπο κόσμιο, με φωνή, με πάθος. Με τραγούδι. Με... ξελαρύγγιασμ! Σήμερα ο Παναθηναϊκός πρέπει να νιώξει ξανά τι εστί Θρύλος και τι εστί ο κόσμος του. Και τι εστί ΣΕΦ.

Σήμερα πρέπει, για άλλη μια φορά, να νικήσει ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. Να νικήσει το δίκιο και το μπάσκετ να θριαμβεύσει! Σήμερα... μιλάει ξανά ο έκτος παίκτης. Γιατί στον Ολυμπιακό έξι παίκτες φτάνουν. Οι 5 που παίζουν και ο ένας και καλύτερος στην εξέδρα... Δεν έχει ανάγκη... οκτώ...

Διαβάστε επίσης