Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα «φροντιστήρια» του Πρίντεζη στον Βεζένκοβ! (photo)

Τα «φροντιστήρια» του Πρίντεζη στον Βεζένκοβ! (photo)
Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022 - 16:23

Άψογες είναι οι σχέσεις Πρίντεζη και Βεζένκοβ. Αυτό έχει αποδειχθεί περίτρανα από την αρχή της σεζόν, μέχρι και σήμερα. Ο Πρίντεζης είναι ο μεγαλύτερος… υποστηρικτής του Βεζένκοβ και σίγουρα ένας από τους λόγους που ο Σάσα έχει πραγματοποιήσει τόσο μεγάλη αγωνιστική βελτίωση.

Η καθημερινή προπόνηση του Βεζένκοβ με τον Πρίντεζη και τα «φροντιστήρια» από τον αρχηγό του Ολυμπιακού, κάνουν όλο και πιο έμπειρο τον Βεζένκοβ, ο οποίος μαζεύει πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις από, έναν εκ των κορυφαίων φόργουορντ στην ιστορία της Euroleague, τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο Βεζένκοβ πραγματοποιεί χρονιά MVP και δείχνει ασταμάτητος. Έχει φτάσει στο σημείο να είναι ο πρώτος σκόρερ και ο πρώτος, σε χρόνο συμμετοχής, παίκτης του Ολυμπιακού. Σίγουρα, η συνεργασία με τον Γιώργο Πρίντεζη τον κάνει κάθε μέρα και… σοφότερο.

Η σκυτάλη, από τον Γιώργο Πρίντεζη πάει στον Σάσα Βεζένκοβ, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να λατρεύει να βλέπει τον 26χρονο φόργουορντ να κάνει «όργια» στην Euroleague.

Δείτε τα «φροντιστήρια» του Πρίντεζη στον Βεζένκοβ, στη σημερινή (31/3) media day του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα (1/4, 21:00):

Διαβάστε επίσης