Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρέλα» των ΓΑΥΡΩΝ για τα εισιτήρια με Μονακό!

«Τρέλα» των ΓΑΥΡΩΝ για τα εισιτήρια με Μονακό!
Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 - 19:10

Ο Ολυμπιακός είναι στα πλέι οφ της Euroleague και τη Μεγάλη Πέμπτη αντιμετωπίζει τη Μονακό! Ματς στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν στο πλευρό τους τη μεγάλη δύναμη τον κόσμο τους!

Τα εισιτήρια φαίνεται πως θα κάνουν «φτερά» μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, αν κρίνει κανείς από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας τους.

Μέσα σε μόλις τρία τέταρτα διατέθηκαν 2.500 εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Μονακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για τα πλέι οφ της Euroleague!

Μάλιστα αυτή η «τρέλα» του κόσμου έκανε το σύστημα να καθυστερήσει τη διαδικασία με τον Ολυμπιακό να ζητά συγνώμη από τον κόσμο, αλλά παράλληλα να λέει και «ευχαριστώ» για τη μεγάλη ανταπόκριση:

«Μέσα σε μόλις 45 λεπτά διατέθηκαν 2.500 εισιτήρια για την πρώτη αναμέτρηση με την Μονακό (20/04) στα play offs της Ευρωλίγκας! Ωστόσο, λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας στην online διάθεση των εισιτηρίων παρατηρείται μια μικρή καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Για τον λόγο αυτό ζητάμε την κατανόησή σας και νιώθουμε την ανάγκη να σας πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την τεράστια ανταπόκριση!».

Διαβάστε επίσης