Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με την πλάτη στον τοίχο έχει γράψει το ένα έπος μετά το άλλο

Με την πλάτη στον τοίχο έχει γράψει το ένα έπος μετά το άλλο
Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 - 11:42

Όταν έχει γυρίσει το ματς με την ΤΣΣΚΑ το ’12, όταν έχει πάρει παιχνίδια με ΜΥΘΙΚΑ buzzer beater τρίποντα, όταν έχει αψηφήσει ΟΛΕΣ τις πιθανότητες εις βάρος σου, για να σηκώσεις ευρωπαϊκό και πας την επόμενη σεζόν και το ξανακάνεις, τότε λέγεσαι ΔΙΚΑΙΩΣ Θρύλος. Αυτό ξέρει να κάνει ο Ολυμπιακός. Για αυτό αυτή η ομάδα δεν μπορεί ποτέ να μας κάνει να μην πιστεύουμε στις δυνατότητές της. Με την πλάτη στον τοίχο έχει γράψει το ένα έπος μετά το άλλο και το ίδιο καλείται να κάνει ξανά τώρα.

Στον Ολυμπιακό, όσο κλισέ και αν φαίνεται, αρέσει η δυσκολία. Του αρέσει πολύ, νιώθει την πίεση, την παίρνει και τη μετατρέπει σε ενέργεια, σε πείσμα, σε θέληση, σε ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Έτσι έχει γαλουχηθεί αυτή η ομάδα. Δεν πήγαινε ποτέ με… πακτωλό εκατομμυρίων. Αλλά με σοβαρό μπάτζετ, με σοβαρό προγραμματισμό, με σοβαρές επιλογές, με σοβαρούς προπονητές, με ΣΟΒΑΡΟ λαό στο πλευρό της. Και έκανε ΘΑΥΜΑΤΑ. Το ίδιο καλείται να κάνει τώρα, απέναντι στη Μονακό, η οποία… ξεθάρρεψε.

Ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για να κάνει τέτοια θαύματα. Συνυφασμένος με τη λέξη ΕΠΟΣ. Ο Θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, η μοναδική ελληνική ομάδα, η οποία έχει κατακτήσει back to back την Ευρωλίγκα, είναι έτοιμη για ακόμη μία υπέρβαση. Μεγαλύτερη και από εκείνη την οποία έκανε μέχρι τώρα, για να φτάσει εδώ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης