Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ομπράντοβιτς: «Ο Ολυμπιακός θα είναι υποψιασμένος»

Ομπράντοβιτς: «Ο Ολυμπιακός θα είναι υποψιασμένος»
Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 - 19:46

Στο 1-1 είναι η σειρά των πλέι οφ του Ολυμπιακού με τη Μονακό για τη Euroleague. Ενόψει του τρίτου αγώνα ο οποίος θα γίνει στη Γαλλία, μίλησε ο προπονητής της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς, και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι διαφορετικοί σε σχέση με τον αγώνα που έχασαν μέσα στο ΣΕΦ:

«Μετά από τα πρώτα δύο παιχνίδια, πάνω κάτω, ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε και πως όχι. Ο Ολυμπιακός θα είναι υποψιασμένος. Μπορεί να έχουμε ελαφρύ ψυχολογικό αβαντάζ γιατί παίζουμε στην έδρα μας.

Αλλά, δεν είναι τεράστιο πλεονέκτημα, καθώς ο Ολυμπιακός είναι συνηθισμένος σ’ αυτή την κατάσταση. Από την άλλη, θα πρέπει να απαλλαγούμε από την πίεση που θέλουμε να κάνουμε κάτι σημαντικό για το γαλλικό μπάσκετ.

Έχουμε κάνει εξαιρετική δουλειά μέχρι στιγμής, έχουμε μπροστά μας μία καλή ευκαιρία να προκριθούμε και δεν μπορούμε να την αφήσουμε να περάσει.

Αρκετοί παθιασμένοι άνθρωποι του Μονακό έχουν επενδύσει πολύ χρόνο και αγάπη για το πρότζεκτ αυτό και η νίκη σ’ αυτό το ματς θα ήταν πολύ σπουδαία. Θα πρέπει να είμαστε με ένταση και εξυπνάδα ταυτόχρονα».

Διαβάστε επίσης