Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπέικον: «Κλειδί θα είναι η άμυνα»

Μπέικον: «Κλειδί θα είναι η άμυνα»
Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 - 20:25

Το σκορ της σειράς μεταξύ Ολυμπιακού και Μονακό για μια θέση στο Βελιγράδι είναι 1-1. Ενόψει του 3ου παιχνιδιού της σειράς που θα γίνει στην έδρα των Γάλλων, μίλησε ο γκάρντ της Μονακό Ντουέιν Μπέικον και δήλωσε πως οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι για το 3ο παιχνίδι και πως πρέπει να βγάλουν το ίδιο πάθος όπως στον τελευταίο αγώνα. Παράλληλα δεν έλειψε να συμπληρώσει πως το βασικό στοιχείο για την νίκη δεν είναι άλλο φυσικά από την καλή άμυνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη: «Είμαστε συγκεντρωμένοι στην αποστολή μας. Ξέρουμε ότι πρέπει να βγάλουμε την ίδια ένταση στο ματς, όπως ακριβώς και στο Game 2 προκειμένου να έχουμε και πάλι το πάνω χέρι κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το κλειδί θα είναι η άμυνά μας ώστε να μπορέσουμε να τρέξουμε στο transition για να βρούμε εύκολους πόντους».

Από την πλευρά του ο συμπαίκτης του Αμερικανού στη Μονακό, Γιακούμπα Ουαταρά πρόσθεσε πως ο Ολυμπιακός στον πρώτο αγώνα «έπνιξε» επιθετικά τους Μονεγάσκους και είναι βέβαιος πως οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα το επιχειρήσουν ξανά:

«Κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα ο Ολυμπιακός μας έπνιξε με την επιθετικότητά του. Και σίγουρα θα προσπαθήσουν να το κάνουν ξανά.

Γνωρίζουμε καλά ότι δεν πρέπει να το αφήσουμε να επαναληφθεί. Έχουμε τεράστιο κίνητρο για αυτό το ματς και με την βοήθεια των φιλάθλων μας θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε».

Διαβάστε επίσης