Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Έτσι τους ξέρανε όλους και «άγγιξε» το Βελιγράδι! (video)

Ολυμπιακός: Έτσι τους ξέρανε όλους και «άγγιξε» το Βελιγράδι! (video)
Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 - 01:51

Στο σκληρό παιχνίδι της Μονακό, απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Στα πολλά περίεργα σφυρίγματα, απάντησε με ψυχραιμία, πρωτίστως, και μετά με καλάθια. Έτσι νικάει ο Πειραιάς!

Ο Ολυμπιακός νίκησε 87-83 τη Μονακό στη Γαλλία και έκανε το 2-1 στη σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Πλέον, βρίσκεται μία νίκη μακριά από το Final 4 στο Βελιγράδι.

Στη Γαλλία, ο Ολυμπιακός τους νίκησε όλους! ΟΛΟΥΣ, όμως! Και τη Μονακό, και τα περίεργα σφυρίγματα, ακόμη και τον ίδιο τον εαυτό του που είδε να χάνει διαφορά 15 πόντων μέσα σε μικρό διάστημα στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Αν είχε χάσει αυτό το ματς και ενώ είχε βρεθεί μπροστά με 73-58 στις αρχές της τέταρτης περιόδου, θα μιλούσαμε για «αυτοκτονία». Όμως, είπαμε, ο Ολυμπιακός τους νίκησε όλους. Πάμε πάλι; Και τον κακό εαυτό του στο τέλος, και τα περίεργα σφυρίγματα, και τη Μονακό. Και έκανε το 2-1, μία ανάσα από το Βελιγράδι! Και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Δείτε τις καλύτερες στιγμές:

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο πρίγκηπας ήταν ΓΑΥΡΟΣ

Ο πρίγκηπας ήταν ΓΑΥΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός έκανε στο Πριγκηπάτο το 2-1 στη σειρά των πλέι οφ με τη Μονακό και φέρνει την πρόκριση στο Βελιγράδι, ξανά στα μέτρα του.